VojtaCZ Vloženo 21. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2017 Tak tohle jsem si přivezl z dovolené ze Španělska. Tyhle ostré hrany jsou fakt neštěstí když vedla vás parkuje nějaký pako. Přemýšlím co s tím... Poradíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 21. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2017 To iste som mal i u nas. Opravna ceruzka a na viackrat natrete. Hlavne aby nebol taky odskok, kedze nejaky pako to oprel slusne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 23. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2017 Díky za radu. Tak jsem si objednal tohle: https://goo.gl/UEVXvx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 24. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2017 Tu bohuzial nic ine nepomoze, ak to nechces platit zo svojho alebo riesit cez havarijnu. Aj to neviem ci by striekali cene dvere, alebo roztrekom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 24. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2017 Jo, na ty skrabance ta tuzka staci... zblizka sice bude poznat, ze se opravovalo, ale z dalky vubec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 25. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2017 Bohužel ani ta tužka nepomůže, časem se to po několika umytí zviditelní ještě víc, tohle jsem zkoušel a je to na nic a opět opakuju, lak na 3 Fábii je nejhorší co jsem kdy viděl, stačí když manželka trochu škrábne nehtem u kliky. Tady pomůže střik do ztracena, povětšinou to vychází kolem 1000kč u nějakého solidního lakýrníka. Jinak příští moje barva bude bíla, jak je vidno ty tmavší nejsou vůbec praktické protože je to jen poprašek a lidi jsou bezohlední. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 25. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2017 na bílý jsou zase strašně vidět šrámy na nárazníku. Nemlubě o zimních rezavých tečkách. Nejlepší je stříbrno/šedá - ta toho pohltí docela dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 25. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2017 No uvidíme. Už to mám doma. Až bude čas tak to zkusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 26. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2017 Pak nahoď foto, hlavně nedělat na slunku, odmastit, lak a pak bezbarvej, šak to znáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 27. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2017 Mám podobnou rýhu na bílé candy. V podstatě to není vidět. Sadu barev mám už dávno ale ještě sem ani nesundal v krajich rýhy tu šedou metlu co mi to udělala. A bílá candy mi připadá dost tlustá ta vrchní vrstva tedy žádný poprašek. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 27. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2017 Mozno preto, ze moze splyvat so zakladom. Aspon pod cervenou mam bielu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 28. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2017 (editace) Tak tak. Bílá dole i nahoře. Dřív byl bílý základ pod světlým vrškem a pod tmavé vršky býval tmavý základ. Asi už je jen jedna základovka. Editováno: 28. Červenec 2017, autor: milanxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 31. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2017 Tak jsem lak opravil. Jsem spokojený. Není to skoro vidět, že je to opravované. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 4. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2017 Asi ještě leštěno ...Jinak dobrá práce.Nechceš nám říci postup, jak byla provedena oprava.Určitě se to někomu hodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 8. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2017 Není to leštěné. Postup byl jednoduchý. Důkladně jsem to očistil a odmastil. Natřel jsem to barvou a po asi 40 minutách ještě bezbarvym lakem. Nic víc jsem s tim nedělal :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 6. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2017 Kluci, nedá se na moje auto "modrá denim" objednat origoš tužka od Škody? Moje číslo barvy tam bohužel není. Našel jsem jen tohle ale nevím jestli to je 100% ten odstín: https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/3t0050300aq5x-tuzka-lakova-denim-modra-skoda-24662.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 6. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2017 Urcite da prave pod cislem dilu 3T0 050 300A Q5X. Toto cislo dilu je k nalezeni i v Etce pro lakovou tuzku Denim Blue. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 6. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2017 (editace) No a když objednám tohle tak to bude pasovat ne? Jinak moje sbírka, nejradši bych některý lidi nakopal: (to na těch dveří je už celkem hluboký, vím kdo mě to udělal protože stál přes noc vedle mě a nikdo jinej tam nestál, takže jsem zvědav jak se k tomu panáček postaví, ta poslední fotka, to bude asi kamínek od dálnice) Editováno: 6. Listopad 2017, autor: Pitrsman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 6. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2017 (editace) Akoze na blbcov,co takto svojou neopatrnostou poskodzuju auta....to je bez debaty,ale na druhej strane to aj svedci o nekvalite dnesnych modernych vodourieditelnych lakov...ved´tam uz je snad iba ta voda a nic ine...plechy makke,ze ked tam priatelku opries zadkom a das jej pusu,mas tam hned preliacinu,alebo lavor...no des. Editováno: 6. Listopad 2017, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noaid Vloženo 6. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2017 Taky mám pocit, že ty dnešní laky nic nevydrží, zrovna před hodinou jsem patlal další 2 odřeniny. Za rok už jich mám víc než u Feldy za 10 let (ta hnila spíše zevnitř). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horky99 Vloženo 30. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2017 Včera na parkovišti. Pán se samozřejmě chystal na odjezd, jako by se nic nestalo. Při mém štěstí jsem se zrovna vracel k autu. Oprava bude v AS z jeho pojištění. Mám žádat přestříkání celého dílu, nebo rovnou výměnu? Rýhy jsou hluboké a nevím, zda to nebude při nějakém částečném rozstřiku vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 30. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2017 Osobně bych žádal výměnu, ale ono je to stejně jedno, bude záležet na pojišťovně co proplatí... :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 30. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2017 v AS bych videl posouzeni takto*: novy plast (aspon tam kam chodim tvrdi, ze plasty nedelaji rozstrik na puvodni a meni to za novy) u plechu bych to videl na nechani puvodniho a rozstrik do ztracena. *podobne veci jsem zazil uz asi 3x a vzdy to vypadalo nejak podobne. Bylo to ale vzdy moje blbost a slo to tak z meho HP. A pred rokem jsem platil z meho ZP kolegyni u prace mnou odrene dvere na F1. Tam uz ale moje Kooperativa odmitla proplatit 100% v AS a musela mimo AS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 30. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2017 Pokud ten nárazník není utržený, tak pro jeho výměnu není moc důvod a z té fotky se ty rýhy nezdají nějak extrémní - těžko říct, uvidíš, co na to pojišťovna. Blatníku - zdá se - nic není. Zbytečně bych ho určitě neměnil - nástřik a antikorozní ochrana je lepší z výroby. S tím rozstřikem to bude horší - některé autorizáky ho nedělají a stříkají jen celé díly, jenže časem se barvy mohou "rozejít" a bude to více vidět na přechodu blatník/dveře. Rozstřik minimálně blatníku je určitě šetrnější způsob opravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumpo Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 podle mě jen komplet oba díly přestříkat. NEdávno jsem to řešil a pokud není plast prasklý, tak se pouze lakuje a pojištovna výměnu neproplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.