Falken Vloženo 10. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2017 (editace) Ahoj, resili jste nekdo zvednuti podvozku? Nasel jsem zde pouze snizovani a nebo zvednuti diky tvrdsim pruzinam ale me by zajimalo to co treba resili zde na octavii. http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=89392&sid=749ee0eebb63c82c366365e6a33ec295 Nemate nekdo vykresy s prumerama na fabii combi? Nebo zkousel jste nekdo dat na f1combi zadni pruziny z o1combi? Editováno: 11. Srpen 2017, autor: Falken Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinro Vloženo 14. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2017 (editace) Řešíme to celkem často jako jeden z největších nesmyslů dnešní doby. Oproti snižování sportovním podvozkem to má jeden zásadní háček. To co určuje výšku vozidla je pružina. A ty když jí vyměníš tak prostě jen natáhneš pístnici tlumiče až nadoraz. Na každé díře pak píst narazí do hlavy tlumiče. Do cca 10 000km ti vylítne plyn a pak za ním olej kolem pístní tyče. Většinou to řeší lidi, kteří mají totálně ztahaný pružiny. Pružina se ojíždí tak, že klesá. Běžné je ve stojícím stavu klesne i o 2cm. Někdy i více jak o 2cm.. Řešením je koupit novou pružinu za pár korun: https://tatechnix.cz/55194-zadni-pruzina-skoda-fabia-6y2-10-12-14-14-16v-14-tdi-19sdi-20-4250570661408.html k tomu vem i tlumič a budeš to mít v normální výšce. Druhou nevýhodou takový opravy je tendence uskakovat a nestabilita. To auto má spočítaný těžiště níž a jediný co se s tim dá udělat je ho buď snížit a nebo nechat. Jinak je to šíleně nebezpečný - v kombinaci s pístem mlátícím o hlavu je to v extrému kombinace na pěknou bouračku. Editováno: 4. Prosinec 2018, autor: Martinro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 Mám pod zadníma pružinama podložky (2cm nebo 2,5cm už přesně nevím), koupil jsem kdysi přes bazos. Mám už to pár let a najeto víc jak 10 000 km a všechno v pohodě je ale možný, že pružiny už byly víc unavený tak se to o tolik nezvedlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.