Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

podľa hodnotenia to jednému CZ kupujúcemu funguje. ale nepíše viac, ani aké auto, ani ročník, nič...no ak to vážne bude fungovať, idem do toho...len kto bude prvý?

Problém je, že zavírání přes klíček nefunguje kvůli tomu, že není co ovládat. Je použitá laciná verze, kde se musí držet ovladač, aby okno jelo nahoru nebo dolu. Tím, že se do diagnostické zásuvky dá nějaká krabička se nezmění elektrika v oknech.

po nakódovaní dokáže Rapid jazdiť s vodičovým oknom s dorazom. teda ak sa dobre pamätám, stlačim tlačidlo a ide až hore. podmienka 4 okná v elektrike

• Autor

Já mám v elektrice jenom přední a když jsem byl na garančce tak servisák, že to nejde tak nevím jestli se jim do toho nechtělo.

iba s predkom nefunguje ani diaľkové sťahovanie. Rapid 2016 dokódované sťahovanie okna diaľkovo kľúčom, no podmienka 4 elektrické okná ako som písal.

v každom prípade, chce to kontaktovať toho predajcu na Ali, či to vážne bude fungovať na Rapid/Fabia III, či nie je podmienka mať všetky okná v elektrike a pre aké ročníky to je určené

• Autor

Dík za radu asi nato kašlu holt nesmím zapomínat zavřít okna. 

A jestli mas starsi rocnik nez mr2015 tak ti ani vsechny okna nepomuzou

• 10 měsíců později...

Mám 2017 a teraz mi kamarát aktivoval zatváranie a otváranie predného vodičovho okna kľúčom. Zadné mám švihadlá.

• 3 týdny později...

Nevíte prosím někdo, jak je to u MR 2018 popř. u MR 2019 s dojezdy oken a jejich ovládáním na dálku klíčem? Pořád stejné jako je popsáno výše, tj. jen řidičovo (které má asi jako jediné dojezd), nebo je už nějaká změna? Na FIII ta změna bude asi teď od FL a nevím jsetli na Rapidech to není už od jeho FL v roce 2017? Díky všem za info :)

MR18 (FL v roce 2017) má dojezd jen u řidičova okna, zbytek nic.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.