vlakras Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Toto by mne take zajimalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo75 Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 Jenom zepředu u západky nehtem podzvedneš, a pak malým šroubováčkem vypáčíš. Plaketka drží kromě těch dvou západek (viz foto) ještě uprostřed na oboustranné pásce. Ale měnil jsem pouze plaketku, chromový rámeček zůstal, je stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 Diky. Takze potrebujeme verzi se sroubkem...? http://www.obautodily.cz/nahradni-kryt-radici-paky-skoda-6-ti-se-sroubem-cerny-6994cz1046/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo75 Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 Já koupil verzi se šroubkem, jelikož takový je i originál na autě. Na fotce je stará plaketka a nový rámeček. Ten jsem neměnil, nechal jsem původní. Takže pokud plánuješ vyměnit pouze plaketku, tak je to jedno, co koupíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitecoat Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 Přidávám stejnou zkušenost. Mám MR 2016 a verzi se šroubkem (zjištěno až při pokusu o výměnu). V servisu snaha o výměnu plaketky - skončilo zničením té staré. Takže pokus číslo 2 ve stylu "udělej si sám" a tentokrát úspěšný, nicméně mě to přišlo na něco přes 3 stovky (viz http://www.obautodily.cz/nahradni-kryt-radici-paky-skoda-5-ti-original-cerny-6991cz1046/) - opravdu stačí tu starou plaketku vyloupnout zboku (použil jsem velmi tenký nůž umístěný mezi chromový rámeček a plaketku). Jen je třeba dát si pozor - plaketka bývá ještě přilepená, takže v některých případech bude nutné použít trošku síly. Ale šlo to nakonec pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 přidal jsem 100kč a mám celou novou řadičku takhle jsem koupil jáá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitecoat Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 (editace) To určitě souhlasím, ale já už měl novou řadičku a potřeboval jsem vyměnit jen plaketku (vzal bych si samozřejmě lesklou plaketku ze staré řadičky, ale to by mi ji nesměli zničit v servise, že... :-) ). Navíc jsem si bohužel nikde nevšiml, že by se tato řadička: http://www.obautodily.cz/skoda-rapid-radici-paka-s-manzetou-5-ti-cervena-6250cz898/ prodávala s lesklou plaketkou. A ten rozdíl ve vzhledu (teď myslím matná x lesklá plaketka) je vážně dost znát... Názory na červenou hlavici řadičky se tady na fóru různí, ale v mém okolí jsem se setkal jen s pozitivními reakcemi :-) Líbil by se mi k tomu ještě tento volant: http://www.skoda-parts.cz/products/trirameny-multifunkcni-volant-s-razenim-pod-volantem-fl-cerveny/ , ale to už je trošku finančně přes čáru. Navíc ta práce s jeho výměnou... :-) Editováno: 28. Únor 2016, autor: whitecoat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 4. Březen 2017 Sdílet Vloženo 4. Březen 2017 Přidám svou zkušenost s výměnou plaketky. Inspiroval jsem se zde, kde již bylo vše k výměně řečeno, jen jsem k tomu udělal pár snímků navíc. Původní plaketku podebrat vepředu nebo vzadu (opravdu stačí bytelnější nehet) u zobáčku, který zapadá do chromového rámečku a vsunout něco na vypáčení. Uprostřed je přilepená, tak se nebát zabrat, ale páčidlem se moc nezapírat o "chrom", který je samozřejmě ve skutečnosti měkký plast. Pokud máte kompletní balení plaketky i s novým chromovým rámečkem, tak to ale moc řešit nemusíte a případně vyměníte i ten. Pod plaketkou zůstane původní oboustranná páska více či méně poškozená. V tomto případě by se asi dala znova použít. Já jsem ji ale sloupl a očistil lihem pro nalepení nové. Aplikace nové oboustranné pásky. Tato přesně střižená byla přiložena s novou plaketkou. Postačí i jakákoliv jiná tenká. Vložit plaketku zobáčky do mezer v rámečku a zacvaknout. Hotovo. Na černé lesklé bych netrval, ale líbí se mi, že na této verzi krásně vynikne schéma řazení. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
btom Vloženo 22. Duben 2017 Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 Kozena 6r s audi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek44 Vloženo 27. Duben 2017 Sdílet Vloženo 27. Duben 2017 Dnes nahlásená v servise,odretá riadiaca páka,bez problémov mi ju vymenia vedia o tomto probléme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacobs Vloženo 14. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2017 Na tři roky starém autě a po 65000 km budu reklamovat ošoupanou kůži na řadící páce, to jsem zvědav jak se k tomu postaví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svop Vloženo 30. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2017 Ahoj, protože se začala loupat hlavice na řadící páce, koupil jsem novou. Na netu vidím jak starou vymontovat u Fabií a Octavíí, ale na Rapida nic. Nemohl by někdo trochu polopaticky napsat, jak ji vyndat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 30. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2017 Strieborný rámik zostane v tuneli. Páčidlom z PVC, nie skrutkovač zasunúť medzi strieborný rámik a PVC rámik, na ktorom je koža rýchlostky od strany ručnej brzdy a nadvihnúť. Páčidlá musia byť dve. sú tam dva zobáčiky po krajoch rámika. Samozrejme, že musíš zaradiť 3-ku, aby si sa tam dostal. Potom už len pomaly vysúvať nahor. vlastnú "guľu" na tyčke rýchlostky dáš dolu ako u Fabie, Octávie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2017 Podívej se také na předchozí příspěvky - bylo tady ještě jedno podobné téma, tak jsem sloučil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novacek01 Vloženo 31. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2018 Dopadla nejak ta reklamace osoupane radici paky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.