Publikováno Září 4, 20178 r Pánové, nějaké hovado mi na parkovišti promáčklo při couvání přední dveře tak blbě, že oprava PDR není možná - zlomený plech kolem rámu dveří. Přemýšlel jsem nad možnými variantami opravy a protože se mi to nechce hnát nezbytně přes pojišťovnu (viník není, takže spoluúčast 5.000 + malus) vychází mi dvě možnosti. Zkusil jsem najít stejné použité dveře v barvě, mám nabídku za 3.000 dveře + 1.500 za přestrojení. Na ty dveře jsem se osobně díval, barva vypadala stejně, ale mám trošku strach až budou na autě aby rozdíl v barvě nevylezl. Nebo zatmelit, připravit pod lak a lakování + rozstřik na cca půlce dveří. Tady vůbec netuším kde se pohybuju cenově, jak to dopadne s rozstřikem ... Nějaké zkušenosti, kterou cestou jít?
Září 4, 20178 r Záleží jak je to bouchlé a jak snadno se to dá narovnat. Tmelení by mělo být spíše symbolické, jinak to dělá pod lakem neplechu. Z tohoto důvodu bych preferoval použité dveře + nový lak. Pokud bude barva sedět, tak ušetříš za lakování.
Říjen 6, 20177 r Autor Tak jsem byl u karosar.cz - neuveritelny jak to dokazal spravit. Vubec nechapu, jak dokaze narovnat viditelne zalomeny plechy ... zlaty ruce.
Květen 31, 20187 r Ak nebude vadit opytam sa tu: kamarat je v zahranici a nacuvali mu do pravej strany auta a potrebuje dvere spolojazdca+zadne, ide o combi RS nasiel som mu oboje dvere pouzite a mam ist po ne su na o3 combi a chcem sa opytat nieje tam daky rozdiel? Teda ci budu pasovat moc sa v tom nevyznam. Dakujem
Červen 1, 20187 r Na O III a O III RS jsou dveře stejné (teda samozřejmě liftback se od combi zadními dveřmi lší). Liší se jenom nározníky (teda u toho, co je na první pohled vidět. Další rozdíly jsou už ukryté jinde.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.