Publikováno Září 20, 20177 r Zdravím , asi dva dni do zadu sa mi počas jazdy v aute (F3 combi) zdalo, že niečo v zadu v oblasti kufru prasklo. Teda som zastavil, išiel pozrieť a nič som nenašiel. dnes ráno som si ale všimol vypuklinu na zadnom nárazníku v smere jazdy v strede pravej tretiny, výškovo tieč cca v strede. nieje tam žiadny škrabanec ani nič podobné, ale na dotyk je tvrdá - v iných miestach ten nárazník prehnem no v mieste tej vypukliny nie. Akoby sa tam niečo zo zadu oprelo. Preto si to dávam do súvisu s tým prasknutím z predvčera. Neviete o čo by mohlo ísť? Do servisu pôjdem hneď po práci. Len či niekto nemá tušenie čo by to mohlo byť. Vďaka.
Září 21, 20177 r Autor Včera sa mi nepodarilo stihnúť servis. skúsim dnes. Inak som si všimol že keď na tú vypuklinu poklepem tak má kovový zvuk. A jediné kovové podľa mňa tam je výstuha nárazníka. Ale čo sa s ňou mohlo stať??
Září 21, 20177 r Autor Plechovka nie . Bol tam kamienok cca 15mm priemer. Viem si síce predstaviť ako sa tam dostal - medzi nárazníkom a spodným krytom je medzera asi 30mm, ale ako tam vletel tak aby sa zakliesnil medzi nárazník a ocelovú výstuhu to neviem. Teda dobre zakliesniť by sa mohol ale prečo vytlačil nárazník ?? To musela byť pecka keď tam vletel - taká presne mierená, ale stále sa mi tomu nechce veriť. Skalka je preč - nárazník sa na tom mieste už dá stlačiť (ale trošku na tom mieste vidno vypuklinu za dobrého svetla ale treba sa zahľadieť z bliššia - neviete čo s tým?? skoro to nevidno ale štve to keďže auto nemá ani rok.) Keď to zhrniem - pri jazde sa mi musel od kolesa odraziť kamienok tak presne, že preletel cez cca 30mm škáru šikmo hore až k nárazníku takou silou, že sa dokázal zakliesniť medzi výstuhu a nárazník, ktorý mierne vytlačil. To je asi všetko.
Září 21, 20177 r Autor neviem, či budem kôli tomu nárazník zhadzovať. Pri mojom šťastí by som ešte ani teplovzdušnú pištol neodložil a už by som tam mal ďaľšiu preliačeninu od dákeho potrata čo nevie parkovať
Září 21, 20177 r Někdy jsem slyšel že to opravují politím horkou vodou, ale to asi větší promáčklinu když je to od někoho nabořený a promáčklý dovnitř. Ale raději mě to někdo vymluvte pokud je to hovadina Pokud jde o “neviditelnou” vybouleninu tak nevim nevim jestli se to verátí i po nahřátí horkovzduškou.
Září 28, 20177 r Neřešil bych, víš o tom jen Ty, ten kdo to neví, nic nepozná. Buď rád, nedej bože může být hůř...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.