Ladous007 Vloženo před 15 hodinami Sdílet Vloženo před 15 hodinami Bylo pul roku stare, v 5ti lete zaruce a najeto 19tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo před 13 hodinami Sdílet Vloženo před 13 hodinami Kdyby snad někdo hledal a chtěl mít 100% jistotu původu, nelakované auto, udržované v TOP stavu.. právě prodávám mého Superba 👍 https://auto.bazos.cz/inzerat/197933145/skoda-superb-iii-fl-iv-lak-160kw-2022-zaruka-cz.php 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo před 2 hodinami Sdílet Vloženo před 2 hodinami V 7. 2. 2025 na 9:18, tomashewk napsal: proč jim to tam stojí už dva měsíce To moje stálo v autosalonu od května 2021 a já jsem si pro něj přijel až na konci září 😉 Je to velmi relativní, vloni na podzim jsem na Škoda Plus objevil dokonalého dvojníka toho co mám, jenom byl o dva měsíce starší a najeto o 2t více než jsem měl já. A za necelé dva týdny bylo pryč. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.