bereda2020 Vloženo 18. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2017 Zdravím pánové. Zima se blíží a tak přemýšlím, jak si zlepšit komfort cestování v zimě. Bez pochyby se asi shodnem na tom, že přídavné nezávislé topení je to nejlepší, možná by mi stačil ale jen ohřev vody jako měla OI. Cestou do práce ujedu cca 15Km přičemž první půlku mám z kopce. Než se auto ohřeje tak to samozřejmě trvá celou cestu. Dal by se tam domontovat el. předehřev vody? Je k dipozici nějaký návod? Motor mám BXE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2017 PTC to nemá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bereda2020 Vloženo 18. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2017 Climatronic sice mám, ale o PTC nevím. Určitě to netopí, jak poznám že mám PTC aniž bych rozebíral topení? Nějaká pojistka, relé? Diagnostika žádnou chybu nepíše... Výbavu mám Ambiente. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2017 Poznáš to například podle těch velkých "plechových" pojistek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bereda2020 Vloženo 18. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2017 Ok, PTC si tedy vyřeším a zjistím jak to je, vraťme se ale na původní otázku, ohledně ohřevu i vody. Lze to nějak dodělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2017 Dá - také je tu o tom někde téma, takže hledej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bereda2020 Vloženo 18. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2017 To jsem právě nenašel, pouze vlákna pro OI. Podporuje to vůbec ŘJ motoru? Nebo bych musel udělat vlastní řízení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.