rosta.rs Vloženo 20. Květen 2019 Sdílet Vloženo 20. Květen 2019 záleží jaký máš dekor tady je např karbon https://www.mihocar.cz/popelnik-skoda-octavia-iii-5e0-rs-lift-combi-5e1863071m-si7/d-139734 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomaxus Vloženo 30. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2019 Nevíte někdo, maximální rozměry telefonu, který se vejde do phone boxu v Superbu III, před fl? Nebo kde tu informaci lze najít? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomaxus Vloženo 31. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2019 Ke zvětšení phone boxu u FL došlo. I tak díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drapa Vloženo 21. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 Chlapi, měl bych menší dotaz, před nedávnem jsem si nechával dodělat bezdrátové nabíjení 3V0035502 do O3 RS před fl.. Vše funguje jak má, jen jsem se chtěl dopídit toho, zda jde u Columbuse MIB2 (FW 1433) nějak nakódovat, aby se zobrazovala v horní liště i ikona "Qi", viz. nějak takto, jako to je u MIB2.5, apod.: Kódováním jsem pouze docílil toho, že po vložení telefonu do přihrádky se zobrazí hláška o začátku nabíjení, ale nikde žádný indikátor v průběhu nabíjení není. Žitovně důležité to není, ale nazval bych to věcí "nice to have" :-) Díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 22. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2019 prý to umí až MIB 2,5 mám to také dodělané, ale nezobrazuje se mi ani ta hláška.. můžeš mi prosím poslat to tvé kodovaní? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drapa Vloženo 22. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2019 (editace) No možné to je, za dotaz to ale stojí. Hlášku jsem nakódoval takto: Unit 5F Information electronicsCodingByte 15Activate the following bits: - bit 0 Baseplate- bit 1 Antenna_baseplate (or don't if you skipped the signal amplifier and antenna part)- bit 5 Wireless_charging_availability Editováno: 22. Listopad 2019, autor: Drapa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 22. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2019 (editace) Super díky moc, vyzkouším tu ikonu jsem právě řešil i s Ferdou25 a bez úspěchu.. Editováno: 22. Listopad 2019, autor: rosta.rs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlJi Vloženo 5. Únor 2020 Sdílet Vloženo 5. Únor 2020 Když dám hledat 3V0035502, tak mi to píše, že je to díl pro Superb 3. Dá se použít i pro O3? Mám také O3 před FL (03 2015) s phone boxem, myslíte, že by mi tam šla tahle bezdrátová nabíječka a zůstala by zachována i funkce zesilovače signálu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 5. Únor 2020 Sdílet Vloženo 5. Únor 2020 Ano jednotka je stejná napříč koncernem, a funkce zesilovače signálu samozřejmě zůstane zachována.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlJi Vloženo 6. Únor 2020 Sdílet Vloženo 6. Únor 2020 tak to je super, dá se to připojit přímo těmi kabely, které tam jsou k tomu phone boxu? nebo je k tomu potřeba něco navíc? dá se někde sehnat návod na zapojení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drapa Vloženo 6. Únor 2020 Sdílet Vloženo 6. Únor 2020 mrkni třeba sem: https://octavia.team/temat/249-ladowarka-indukcyjna-w-schowku/?page=3, nebo třeba sem: https://www.drive2.ru/l/519364488936292562/ dost věcí se dá z tama vyčíst, osobně jsem si sehnal díly a nechával to namontovat a pak jsem si to sám dokódoval akorát, moc jsem se do toho nechtěl pouštět sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 6. Únor 2020 Sdílet Vloženo 6. Únor 2020 kabely se použijou původní jen vyměnit jednotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drapa Vloženo 6. Únor 2020 Sdílet Vloženo 6. Únor 2020 no do zesilovače ano (ale ten kabel není moc dlouhý a když je konektor jinde, už to není tak jednoduché, takže jdeš po svazku a trochu hledáš, kde pár cm získat, pak musíš ještě propojit Qi nabíječku s BCM a 12V+, vyřezat díru do tunelu, protože je větší a nevejde se tam, ale popisy i fotky jsou na těch odkazech, co jsem dával. Fungovat to bude i bez kódování, takže to není důležité, ale spíse "nice to have" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctavianusII Vloženo 17. leden 2021 Sdílet Vloženo 17. leden 2021 Nazdar chlapy, ked mam zosilovac signalu a chcem si to vymenit za bezdrotovu nabijacku staci mi len prehodit jednotky alebo treba aj nieco kodovat a napajat? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 17. leden 2021 Sdílet Vloženo 17. leden 2021 kodování Unit 5F Information electronics Coding Byte 15 Activate the following bits: - bit 0 Baseplate - bit 1 Antenna_baseplate (or don't if you skipped the signal amplifier and antenna part) - bit 5 Wireless_charging_availability Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 Vyřešil jste někdo třeba reklamací to nabíjení + přehřívání telefonu? Mně to dělá na O4 RS a mobil se po hodině nedá používat... a podle všeho nejsem jediný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 22. Únor 2021 Sdílet Vloženo 22. Únor 2021 (editace) Nejsi, a myslím, že to dělá všem. V servisu sdělili, že je to vlastnost :-( Raději dobíjím kabelem z rychlonabíječky Nonda Editováno: 22. Březen 2021, autor: omicron 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 18. Duben 2021 Sdílet Vloženo 18. Duben 2021 (editace) Uspesne som dnes vymenil zosilnovac signalu za schranku so zosilnovacom signalu a aj bezdrotovym nabijanim. Jedine, co mi zatial nefunguje, je hlaska v infotainmente. Chcel som kodovat byte 15, ale VCDS mi vypisalo, ze kodovanie v tomto byte nie je dostupne alebo nieco v tom zmysle. Mam Amundsen MIB2 5Q0 035 874C (sw 0478) a pouzil som VCDS 19.6.1 (klon). Nemal niekto podobny problem? Alebo treba kodovat inde? Nenasiel som v dlhom kodovani k tomuto nic alebo nic, co by mi to pripominalo. Dakujem Editováno: 18. Duben 2021, autor: misor1994 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joco776 Vloženo 17. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2022 misor1994 Můžeš mi prosím poslat schéma na zapojení do BCM? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 17. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2022 (editace) pozri na linky nizsie https://vagcars-dk.translate.goog/phpbb/viewtopic.php?f=23&t=120516&p=1476402&_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=sk#p1476402 https://www.briskoda.net/forums/topic/442148-sasha’s-octavia-vrs/page/66/?tab=comments#comment-5242880 Editováno: 17. Prosinec 2022, autor: misor1994 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke95 Vloženo 12. Květen 2024 Sdílet Vloženo 12. Květen 2024 Taky už mám hotovo + nakodovano a funguje skvěle, akorát můj telefon to nebere, takže je spokojená manželka 😀 Díky chlapi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.