Publikováno Říjen 8, 200618 r tak, jednou jsem tu už řešil, že mi blbě startuje auto. Teď, aby to nebylo tak jednoduché, tak se to celé otočilo, respektive. zastuda už startuju krásně napoprvé (aniž bych auto servisoval), ale se zahřátým motorem mi to napoprvé vždy chcípne, napodruhé pohoda.. není to výjmečné, je to takhle vždy. Už mi z toho hrábne, já fakt nevím... // Fabia 1.4 MPI 50 KW Upraveno Říjen 8, 200618 r od luckyluck
Říjen 8, 200618 r To se mi stávalo u HTP a nakonec z toho byla new elektrika motoru za 70000kč trocha viac nul nie
Říjen 8, 200618 r To se mi stávalo u HTP a nakonec z toho byla new elektrika motoru za 70000kč trocha viac nul nie NIe,ta cenovka je realna ;D Po mne servis pyta 40000sk za tento motorovy zvazok
Říjen 8, 200618 r Mam něco podobného Ráno auto nastartuju a když se chci rozjet okamžitě po nastartování tak to má tendenci skákat.. trvá to do 5 vteřin a pak je to v pohodě.. do doby než to vychladne, když stojí dýl. klapku jsem čistil a nic moc... Vemu jí ještě jednou... asi byla hodně zasraná, protože mam 16V 74 kw
Říjen 8, 200618 r Abych to uvedl na tu správnou míru,mě to děllo to stejný,a jednou už sem to nenaststoval,prej někde zkrat či co,a cena??68200 kč,naštěstí to platila škoda
Říjen 8, 200618 r Autor njo, to je fakt síla, ale já už auto v záruce nemám, takže bych prosil ještě nějakou jinou a levnější variantu
Říjen 8, 200618 r njo, to je fakt síla, ale já už auto v záruce nemám, takže bych prosil ještě nějakou jinou a levnější variantu Nedostatečný tlak v pneumatikách???
Říjen 8, 200618 r Autor njo, mě také napadly svíčky, mám najeto víc jak 50 000 a svíce původní, tak nevím. To samé klapka, nikdy nečištěná.. Ikdyž zrovna klapce já moc nevěřím, to je taková "blbina", viděl jsem vyčištěnou klapku po pár týdnech a je zas jak před čištěním, takže nevím zda zrovna klapka mívá vliv na ty různé věci co se deklaruje..
Říjen 8, 200618 r Bylo by dobré zajet na diagnostiku do autorizáku. Jinak já jsem odfuk z klikovky zavedl pod auto, nikoli před klapku, takže se mi svinit nebude. Tom
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.