Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím, potřebuji na superba 2 na zimu dát poklice a zamlouvají se mi poklice Tekton 16" určené na disky 6.5" na octavii 3

Disky na sup 2 jsou šíře 7" máte někdo zkušenosti jestli sedí patky a poklice drží dobře???? ve škodovce v dílech bohužel nic neví a jen doporučujou originál Solaris které se mě tak nezamlouvají..

Vloženo
před 3 minutami, CentriFUGA napsal:

Šíře disků nemá na poklice vliv. Rantl z venku je vždy stejný ať je disk široký 5" nebo 7"

tak na fabii co máme doma 15" disky  a 15" poklice z octavie 1 moc dobře nesedí... na 6" disky O3 ty Tektony nesedí také....

Vloženo
před 10 minutami, CentriFUGA napsal:

To se mi nezdá, nikdy jsem se nesetkal s tím, že by mi poklice z něčeho na něco neseděly..

no bohužel škodovka vyrábí poklice až moc na míru disků a má i v popise jasně dáno poklici na 6" na 6.5" a na 7"

například ty 14" poklice z fabie nedam na 14" disky z novější fabie..

rovněž tu mám doma 15" poklice z fabie 2 a na fabii 1 disky je nedám ani kdybych se zbláznil

mě se ale ty Tektony líbí proto to řešim

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...