Leden 2, 20214 r Tak tak FL kdo vi snad 2022 tady nekdo predikoval. Navic prodejcimo FL nevi nic a i kdyby tak nereknou, aby prodali soucasne modely. Treba vyberes neco u konkurence do FL👍👍👍.
Leden 18, 20214 r Mam jen přední sedačky vyhřívané a vzadu mam sedačky Varioflex a chci se zeptat v zadních sedačkách mam konektory na vyhřívání (jsou zapojené) kdybych měl vzadu ovládací panel (nevím zda tam jsou připravené kabely) na zapínání ohřevu sedaček zda by se sedačky vyhřívaly a nebo ne?
Leden 18, 20214 r Ty konektory co máš pod sedadli ale určitě nejsou na výhřev, ale "jen" na signalizaci pásů, určitě nemáš dečku všitou v sedadle, pokud jsi si to nepřiplatil.
Červen 28, 20223 r Ahoj, nemáte někdo tip na ochranné potahy předních sedaček? Nehledám klasické potahy, ale potahy pro občasné použití , třeba po koupačce v moři nebo sezení ve špinavém oblečení. Mám sedačky ve výbavě Style. Díky😜
Červenec 7, 20223 r Tak jsem konečně sehnal ochranný potah předních sedaček podle mých představ. Neoprenový , super sedí, žádné kalouny ani gumičky na přichycení. Jak se natáhne tak zůstane, nehrne se pod Vámi👍. Koupil jsem ho v Dekatlonu za 649,-, tedy dva😀 Za týden vyskouším na Korčule😜
Únor 5, 20232 r mel jsem v Yeti sedacku ridice elektricky nastavovaci s pameti na dva klice, kterym jsem to otevrel tak podle prirazeni se nastavila sedacka, lze to nejak dodelat - dokoupit, bylo to pro dva ridice dost pohodlny, velice malo aut to ma ve vybave
Únor 5, 20232 r Pokud je v Karoqu personalizace a e. sedačka s pamětí, umí ji přenastavit dle profilu řidiče.
Únor 5, 20232 r to je to ze je tam jen mechanicke nastavovani, to znamena predelat sedacku, jestli to vubec pujde nebo vzit novou ze srotaku
Duben 17Dub 17 Mna prekvapilo aky makky sedak maju sedacky v sportline, po 300km ma uz bolel zadok. Zo zaujimavosti som vyskusal sedacky vo vybave top selection a sedak sa mi zdal byt tvrdsi co mne vyhovuje viac.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.