ferda25 Vloženo 20. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2019 I s manuálem, který má ACC lze po správném nastavení využívat lane asistent při rychlostech od 30 km/h. Já ho dokonce nechám i zastavit jen po výzvě to došlápnu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muto33 Vloženo 20. Březen 2019 Sdílet Vloženo 20. Březen 2019 před 58 minutami, ferda25 napsal: I s manuálem, který má ACC lze po správném nastavení využívat lane asistent při rychlostech od 30 km/h. Já ho dokonce nechám i zastavit jen po výzvě to došlápnu.... ACC mam od vyroby. Dokódoval jsem teď jen Lane assist. Nevím co se da jestě vylepšit. Budu rád za každou radu. (Já ho dokonce nechám i zastavit jen po výzvě to došlápnu....) jak to myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 20. Březen 2019 Sdílet Vloženo 20. Březen 2019 (editace) 9 hours ago, muto33 said: Vypadá že vše funguje.Proč myslíš že ne úplně správně? Co je ještě třeba udělat? Protoze ti prave nefunguje TJA a Emergency Assist. Kdyz se chvilku nevenujes rizeni, tak se ti LA automaticky odpoji, ze??? Resil jsem to stejne na MR2018 a nakonec jsem prijel za ferdou, ktery mi to opravil tak aby to vse fungovalo jak ma. Editováno: 20. Březen 2019, autor: havrosh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muto33 Vloženo 20. Březen 2019 Sdílet Vloženo 20. Březen 2019 Před hodinou, havrosh napsal: Protoze ti prave nefunguje TJA a Emergency Assist. Kdyz se chvilku nevenujes rizeni, tak se ti LA automaticky odpoji, ze??? Resil jsem to stejne na MR2018 a nakonec jsem prijel za ferdou, ktery mi to opravil tak aby to vse fungovalo jak ma. Ano. Máš pravdu. Je to tak, odpojí se a neřeší co dal. Mohl by mne někdo nakopnout jak to doladit k dokonalosti? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 21. Březen 2019 Sdílet Vloženo 21. Březen 2019 Reseni se jmenuje @ferda25 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muto33 Vloženo 21. Březen 2019 Sdílet Vloženo 21. Březen 2019 (editace) před 23 minutami, havrosh napsal: Reseni se jmenuje @ferda25 Jj. To určitě ano. Ale mám to k němu přes celou republiku. Takže to musím nějak pořešit sám,když už jsem došel až sem. Teda aspoň se pokusím. Editováno: 21. Březen 2019, autor: muto33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 21. Březen 2019 Sdílet Vloženo 21. Březen 2019 Obavam se, ze to je prilis invazivni zasah... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 21. Březen 2019 Sdílet Vloženo 21. Březen 2019 (editace) Taky bych zkusil @ferda25 a umí spoustu jiných úprav Editováno: 21. Březen 2019, autor: cilda1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muto33 Vloženo 21. Březen 2019 Sdílet Vloženo 21. Březen 2019 Jj. Asi to tak nakonec dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2019 Včera se narodil první naftový menší brumla z rodiny Karoqu...sound aktuator i u nafty + trailer asistent. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 6. Duben 2019 Sdílet Vloženo 6. Duben 2019 Mozes to pls rozpizat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 7. Duben 2019 Sdílet Vloženo 7. Duben 2019 https://forum.skodahome.cz/topic/136040-možnosti-kódování-u-oiii/?do=findComment&comment=2375761 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 8. Duben 2019 Sdílet Vloženo 8. Duben 2019 V 6. 4. 2019 na 10:30, ferda25 napsal: Včera se narodil první naftový menší brumla z rodiny Karoqu...sound aktuator i u nafty + trailer asistent. Je u dodělání trailer assist potřeba dodatečné instalace nějakého HW nebo to lze dodělat kódováním? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 9. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2019 Musí se měnit i HW, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 28. Duben 2019 Sdílet Vloženo 28. Duben 2019 V 7. 3. 2019 na 15:59, mapo27 napsal: Zatím nevím o nikom komu by svítily i v pětkách. Ani u výbavy Style No jo, koukám, že jsem to předtím přehlédl, že chce kódovat brzdovky. Tak to asi neuspěje vůbec, pravda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 30. Duben 2019 Sdílet Vloženo 30. Duben 2019 Mám pár otázek na Ferdu25: Jde něco udělat s reakcí plynu (je pomalá) ? Line asistent se mi po upozornění vypíná, je to normální nastavení, podle mě by, při neakceptování výzvy, auto mělo zpomalit nebo zastavit a asistent by měl být stále aktivní? A poslední děláš i zvýšení výkonu motoru? Děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 30. Duben 2019 Sdílet Vloženo 30. Duben 2019 Popisovane chovani lane assistu je v poradku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 30. Duben 2019 Sdílet Vloženo 30. Duben 2019 Tak to nevidím moc smysl týto vymoženosti, protože když klimbnu na dálnici tak mě LA nepodrží a klidně mě pošle na věčný časy a aby mi neustále trhal volantem při mé aktivní jízdě o to nestojím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2019 S automatem dokáže po správném nastavení lane asistent i zastavit, více přeš soukromou zprávu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 30. Duben 2019 Sdílet Vloženo 30. Duben 2019 Ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis007 Vloženo 30. Duben 2019 Sdílet Vloženo 30. Duben 2019 Čo je potebné nastaviť aby predné led “riasy” svietili pri dennom svietení spolu s led pásikom v predných svetlometoch? Na niektorých Karoqoch som to tak videl že fungujú. Vďaka za odpoveď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 2. Květen 2019 Sdílet Vloženo 2. Květen 2019 @Catexcavator LA se me chovalo stejne jako tobe. Ukazal se warning ohledne nevenovani rizeni a po chvilce se odpojil... Ferda umi vyresit, aby se to chovalo spravne. Traffic Jam Assist ti asi taky nefunguje ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 4. Květen 2019 Sdílet Vloženo 4. Květen 2019 Tohle by měla snad řešit ŠA ne? Aby se LA chovalo jak má, že po několika upozornění auto samo zastaví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 6. Květen 2019 Sdílet Vloženo 6. Květen 2019 (editace) V pripade ze nemas LA koupene, ale spatne nakodovane, tak to SA resit nebude Editováno: 6. Květen 2019, autor: havrosh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 6. Květen 2019 Sdílet Vloženo 6. Květen 2019 Nemám automat, ale manuál převodovku , tak že se tak má asi LA chovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.