Publikováno Listopad 21, 20177 r Zdravím, mám škoda fabia 1,9 Tdi 2000 a přestalo fungovat radio zkoušel jsem i jiné rádio a taky nic, takže rádiem to není, pojistky jsem kontroloval. Nevíte kde by mohla být chyba? Děkuji
Listopad 21, 20177 r Autor To asi jo ale to rádio co tam mám je starý 3 roky a to druhý 5 let v jiném autě fungují obě.
Listopad 22, 20177 r Autor Diky moc vyměnil jsem a funguje, jen ted nejde reproduktor na jedne straně. Radio je nastaveny spravně. Muže to byt taky pojistka? Diky
Listopad 22, 20177 r Ne pojistkou to určitě není! Zkontroluj konektor na autorádiu a pak případně svorkovnici A sloupku dveří.
Červenec 9Čvc 9 Dobrý den mám Škoda fabia 1.9 TDI Šlo my autorádio napojil sem reproduktor viplo se to a od té doby mě nefunguje radio kontroloval sem pojistky ale jsou celi můžete my poradit prosím ?
Červenec 9Čvc 9 @jaroalav Spíš projeď sekci Autohifi, Navigace a tam najdeš o zapojení rádia víc. Nepíšeš co máš za rádio- origo/neorigo
Červenec 9Čvc 9 Není originál právě že šlo dám do jiného auta a funguje vše sem zkontroloval a furt nic
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.