belo696 Vloženo 22. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2021 Ok,priklanam sa tiez skor k diferencialu,nakolko to robi pri vytoceni na obe strany a dal som skontrolovat ulozenie prevodovky v AS tvrdili ze je to ok....Akurat mi nesedi zase ta teplota,ze za studena nie a pri velkej teplote zase nie....keby to nejak zle zapada do seba v diferenciali,tak to robi stale si myslim.Neviem, to su len moje domnienky ,neviem nevyznam sa...toto je fakt take hucanie,trenie ze najblizsie je to podobne tomu, ked mate slabo zatiahnutu rucnu pohnete sa a idete na nej....kazdopadne dakujem za nazory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belo696 Vloženo 14. Únor 2022 Sdílet Vloženo 14. Únor 2022 Takže môj problém vyriešený....Po 4 návštevách rôznych AD a cca 60 000km a nespočetne návrhov na repas prevodovky,diferenciálu, až po výmenu spojky,poloosí,homokin. kĺbov som navštívil neautorizovaný servis,keďže je auto po záruke a tam mi majster odporučil vymeniť olej v manuálnej prevodovke. A výsledok je absolútne bez hučania pri akýchkoľvek podmienkach..... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 17. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2022 (editace) Tak přátelé dnes jsem zaregistroval také problém s hucenim (jakoby pridrene cerpadlo) pri rejdu doprava/doleva. Tak i do 50km/h pri jizde z kopce. Pri mále změně směru zvuk prestane. Moje spec. je OIII FL 1.5tsi DSG naj. 27tkm. Takže řešit manžety a uložení DSG? Editováno: 17. Říjen 2022, autor: mastibruch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.