Martab Vloženo 26. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2018 Tak mne je to v podstatě jedno, stejně není moc na výběr, jen mne to zajímalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 Tak jsem dneska stihl jednoho nájemce na Benzině, kde mají v nádržích 100 Vervu. Na otázku, proč má 95 a 100 stejně značeno E5 mi nebyl schopen odpovědět. Pak vytáhl nějaký interní papír, byl u toho strašně důležitej... Bylo tam nahoře logo OMV, že se dováží z rafinerie OMV z Rakouska tedy platí dál a asi 30 položek složení bylo pod... Zahlédl jsem tam Ethanol 1 procento...pak mi to sebral. Zkusím se poptat ještě jinde a případně foto když to půjde. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 Ze to porad resis :) odpoved jsi tu uz dostal nekolikrat ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 A komu vadí se dobrat ke skutečným informacím? 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2018 Tady něco od Benziny ke složení paliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 30. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2018 A co si z toho má člověk odnést? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 30. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2018 19 godzin temu, Čečulák napisał: Tak jsem dneska stihl jednoho nájemce na Benzině, kde mají v nádržích 100 Vervu. Na otázku, proč má 95 a 100 stejně značeno E5 mi nebyl schopen odpovědět. Pak vytáhl nějaký interní papír, byl u toho strašně důležitej... Bylo tam nahoře logo OMV, že se dováží z rafinerie OMV z Rakouska tedy platí dál a asi 30 položek složení bylo pod... Zahlédl jsem tam Ethanol 1 procento...pak mi to sebral. Zkusím se poptat ještě jinde a případně foto když to půjde. Napiš k Orlen Polska to Ti vysvětli v čem je věc. Benzina je stejné jako v polsku Orlen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 30. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2018 Protoze Benzina patri nasim polskym bratrum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2018 Třeba, že neobsahuje biostračku, ale ETBE.Co se týká Vervy 100 - Verva 100 neobsahuje klasický biolíh, ale je na bázi ETBE (etyltercbutyléter). ETBE má příznivý vliv na výhřevnost paliva, lepší oxidační stabilitu a neváže na sebe vodu, která negativně působí na výkon motoru a korozi. Přejeme příjemný den :-) Za tým Benzina, Jana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 30. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2018 (editace) Zde je soucast DL pri zavozu produktu Verva 100 na čs. Editováno: 30. Říjen 2018, autor: Čečulák 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 30. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2018 Aditivivaný 100 oktanový benzín vyrábí pro střední Evropu ÖMV, prodáván je pod různými názvy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.