Říjen 29, 20186 r Tak jsem dneska stihl jednoho nájemce na Benzině, kde mají v nádržích 100 Vervu. Na otázku, proč má 95 a 100 stejně značeno E5 mi nebyl schopen odpovědět. Pak vytáhl nějaký interní papír, byl u toho strašně důležitej... Bylo tam nahoře logo OMV, že se dováží z rafinerie OMV z Rakouska tedy platí dál a asi 30 položek složení bylo pod... Zahlédl jsem tam Ethanol 1 procento...pak mi to sebral. Zkusím se poptat ještě jinde a případně foto když to půjde.
Říjen 30, 20186 r 19 godzin temu, Čečulák napisał: Tak jsem dneska stihl jednoho nájemce na Benzině, kde mají v nádržích 100 Vervu. Na otázku, proč má 95 a 100 stejně značeno E5 mi nebyl schopen odpovědět. Pak vytáhl nějaký interní papír, byl u toho strašně důležitej... Bylo tam nahoře logo OMV, že se dováží z rafinerie OMV z Rakouska tedy platí dál a asi 30 položek složení bylo pod... Zahlédl jsem tam Ethanol 1 procento...pak mi to sebral. Zkusím se poptat ještě jinde a případně foto když to půjde. Napiš k Orlen Polska to Ti vysvětli v čem je věc. Benzina je stejné jako v polsku Orlen
Říjen 30, 20186 r Třeba, že neobsahuje biostračku, ale ETBE.Co se týká Vervy 100 - Verva 100 neobsahuje klasický biolíh, ale je na bázi ETBE (etyltercbutyléter). ETBE má příznivý vliv na výhřevnost paliva, lepší oxidační stabilitu a neváže na sebe vodu, která negativně působí na výkon motoru a korozi. Přejeme příjemný den :-) Za tým Benzina, Jana
Říjen 30, 20186 r Zde je soucast DL pri zavozu produktu Verva 100 na čs. Upraveno Říjen 30, 20186 r od Čečulák
Říjen 30, 20186 r Aditivivaný 100 oktanový benzín vyrábí pro střední Evropu ÖMV, prodáván je pod různými názvy.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.