Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim, me se stalo neco podobneho v prvnim mesici. Akorat k podobnym zavadam jako tam mas ty se mi pridala i zavada motoru, cimz se moje situace stala vic nebezpecnejsim, protoze se mi to stalo behem jizdy. Po zajeti na kraj a opetovnem nastartovani mi zavady zmizely. Auto slo okamzite do servisu, kam se na nej prijeli podivat i z fabriky - resenim bylo preflashovani ridici jednotky za novejsi verzi. Ale ja mam auto ze treti serie cerven 2015. Nevim, jak stare ho mas ty.

Vloženo

Auto mám od 7/15 ale elektrikar v skodovke ma dovolenku do 8.1. takze hladam pomoc kde sa da.

S tym kufrom sa to stava aj mne ale to len preto lebo vo vrecku stlacim kluci. Aspom dufam.

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Vsetky tieto zavady,kontrolky a este aj nejake navyse sa mi zobrazli po odpojeni baterie.Postupne pocas jazdy pozhasinali,akurat start stop a front asist /adaptabilny tempomat potreboval po jazde vypnutie motora a opatovne nastartovanie a zhaslo uplne vsetko bez zavad.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Chyba nouzoveho volani. Byl jsem v servise i se svetlama, nahodne se prenastavujicima hodinama a vypadavajicim signalem gps. Vyresili jen svetla (snad) na zbytek se maji prijet v patek primo ze skodovky.

AAAF81A4-3FA4-48A9-B607-B2DF3FF7A78F.jpeg

• o 1 měsíc později...
Vloženo

eMeF...jak ti vyresili tu chybu nouzoveho volani? Mam stejny problem a v servise mi rekli, ze si mam dobit baterku, ktera je nekde za tema tlacitky :/. Ale nechce se mi verit, ze auto stare dva tydny, by uz potrebovalo dobit baterku :(...

Vloženo

Moc mi k tomu nerekli, ale odstranili chybovou hlasku a rekli, ze pokud by se opakovalo at se ozvu. V kazdem pripade s touto chybou se obcas objevovaly problemy s prijmem GPS a samovolne se prenastavovaly hodiny (nastavene na automaticke serizeni podle GPS).

jinak ale souhlas s nazorem viz vyse...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...