Leden 31, 20241 r Narovinu, ja s tym jazdim kade tade, polne cesty, castokrat aj cesty kde by ste ani nepovedali, ze Fabia dokaze prejst, preto sa ani tomu podvozku necudujem. Nie samozrejme stale, ale obcas hej. Navyse, tie nase cesty tu v takom stave, vieme vsetci... Znamy v servise mi spominal, ze Fabie a Rapidy maju tie podvozky dost biedne, dost casto im to tam ludia chodia davat pozerat. Aby som nebol uplne OT, dodnes najazdene 100 547km... Upraveno Leden 31, 20241 r od FFA
Červen 3, 20241 r Autor Ahoj po dlouhe dobe! Auto stale jezdi - k 300 tkm milniku uz nezbyva moc... Za celou tu dobu, co jsem sem nechodil, se menilo/opravovalo: - AKU (puvodni z vyroby odesla v zime po 7.5 letech provozu) - predni tlumice - motorek steracu - rozvody (remen zacal loni v lete piskat, ze cela ulice vedela, ze jedu...) - letni gumy (Turanza TS300 predloni) jinak klasika pravidelny servis a olej po 15tis/rok Mimo to se uz nic nepredelavalo ani nedodelavalo... no, nicmene posledni dobou to uz nejak nebylo ono, takze tu 300ku uz asi nejspis najede nekdo jiny... Dlouho jsem se odhodlaval az to nakonec vzalo rychly spad a ja uz pomalu od minuleho tydne zacinam zas pekne (temer) od nuly 😉 Timto odevzdavam pomyslne zezlo Krale najezdu @Malta a preju vsem majitelum F3, at jim slouzi ke spokojenosti - byl a je to drzak!
Červen 3, 20241 r @epo, děkuji za předání žezla, ale asi nepatří mně, neboť tu máme jednoho člena @hubo44 o kterém jsem se jen tak mimoděk dozvěděl v jiném vlákně že je na 350t km, 1.0MPI+LPG
Červen 3, 20241 r Autor 1 hour ago, ExecutedDonut said: A já už si říkal, že by fabka dostala nové budíky Hlavne nadupanejsi MaxiDot co?
Červen 3, 20241 r Autor 2 minutes ago, Malta said: @epo, děkuji za předání žezla, ale asi nepatří mně, neboť tu máme jednoho člena @hubo44 o kterém jsem se jen tak mimoděk dozvěděl v jiném vlákně že je na 350t km, 1.0MPI+LPG Fuuu... njn, to jsou ty sede mysi, tiche vody, bolti, atp.
Červen 15, 20241 r Autor U mě se příběh uzavřel... Chybělo mi "300 do 300"...a na to, že je to jen věc, loučení nebylo snadné, ale co se dá dělat. Prodáno komplet se vším všudy, co jsem k autu měl... Snad se časem dostane k někomu, kdo s ní ještě aspoň 200k dá...
Říjen 25, 2024Říj 25 Spoiler Dnes ďalšia méta. Zatiaľ len bežny servis, minulý rok meneny skorodovaný tlmič výfuku , a tento rok preventívne menené rozvody a vodná pumpa.
Leden 1Led 1 zatím absolutně bez problémů ... cca 15000 km po chipu ... spokojenost ... Upraveno Leden 1Led 1 od arokysjerdno
Březen 31Bře 31 V nabidce, 553.053km, pekna porce kilometru. https://auto.bazos.cz/inzerat/199515292/fabia-3-rv-2018.php
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.