Patrik1971 Vloženo 5. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2018 Joooo,ta toho nakeca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 6. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2018 (editace) Takze dnes som vymenu zvladol,ale je to teda porod.Musi ist dole podblatnik,lebo inak sa k zaistovacej pruzinke vybojky dostat neda.Navod na demontzaz som vytlaceny mala,ale aj podla neho mi soferova strana trvala hodinu 20,kym som vybojku vydoloval.Druha strana uz bola otazka 10 sekund.Proste chce to vediet ten grif odistenia a je to vpodstate brnkacka.Osadil som Osram Cool Blue Intense.Az sa trosku rozhoria,zhodnotim,ci ta vymena stala za to.Zakladnu polohu nebolo treba nastavovat,ale samotne nastavenie svetiel som preventivne absolvoval.Boli ozaj iba minimum rozhodene. Editováno: 6. Červenec 2018, autor: Patrik1971 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 8. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2018 (editace) Nemuzes sem dat ten navod? Pripadne do prislusneho vlakna. Editováno: 8. Červenec 2018, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 Máš to v návodech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 jojo, už jsem si všiml - díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hadi79 Vloženo 25. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2019 Zdravím, mě se taky moc nelíbí jak základní BiXenony svítí. Byl jsme na kontrole a jsou nastavené dle předpisů. Auto má 185 tis. Km a 3,5 roku. Nevím jestli pomůžou nové výbojky a jestli je nějaká rezerva při manuálním zvednutí světel. Nerad bych oslňoval protijedoucí vozy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midlan Vloženo 15. leden 2023 Sdílet Vloženo 15. leden 2023 V 6. 7. 2018 na 19:53, Patrik1971 napsal: Zakladnu polohu nebolo treba nastavovat,ale samotne nastavenie svetiel som preventivne absolvoval.Boli ozaj iba minimum rozhodene. Ahoj, nastavení polohy jsi dělal sám nebo servis? Mám levé světlo po výměně a od té doby mám pocit že nic nevidím. Když si stojím u zdi tak je tam výrazný schod mezi levým a pravým. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.