Baryy Vloženo 10. leden 2018 Sdílet Vloženo 10. leden 2018 Ahoj, chtel bych se zeptat na to, jak je to s pozinkovanim u sroubu..? Dnes jsem lezl do kufru a vsiml jsem si, ze ty ctyri srouby nahore u patych dveri, jak drzi ty dva lemy, tak jejich hlavicky jsou rezave. Nemely by byt take pozinkovane nebo z nejakeho materialu, u ktereho se to nedeje? Loni koncem cervence mi narazila zadek jedna zenska a ty pate dvere mi menili. Neni mozne ze tam dali nejake neorigo srouby nebo tak neco? Dekuju za zodpovezeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 11. leden 2018 Sdílet Vloženo 11. leden 2018 Ty srouby jsem z vyroby chraneny lakem. Jak se to resi pri vymene 5. dveri nevim, ale zjevne to nemuze byt stejne jako z vyroby, nejak ty srouby nejak utahnout musi. Kazdopane nejaky postup predepsam urcite je a ten asi dodrzen nebyl, nebo ne dostatecne svedomite. Muj nazor. EDIT: v DP je uvedena veta: "Po ukončení seřízení (v kontextu montaze vika zavazadloveho prostoru) provést protikorozní ochranu závěsů a šroubů." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baryy Vloženo 12. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2018 Vyřešeno, reznout by ty šrouby ani závěsy určitě neměly a už vůbec ne po necelých 6 měsících. Chyba z jejich strany, v úterý výměna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.