Publikováno Leden 10, 20187 r Ahoj, chtel bych se zeptat na to, jak je to s pozinkovanim u sroubu..? Dnes jsem lezl do kufru a vsiml jsem si, ze ty ctyri srouby nahore u patych dveri, jak drzi ty dva lemy, tak jejich hlavicky jsou rezave. Nemely by byt take pozinkovane nebo z nejakeho materialu, u ktereho se to nedeje? Loni koncem cervence mi narazila zadek jedna zenska a ty pate dvere mi menili. Neni mozne ze tam dali nejake neorigo srouby nebo tak neco? Dekuju za zodpovezeni.
Leden 11, 20187 r Ty srouby jsem z vyroby chraneny lakem. Jak se to resi pri vymene 5. dveri nevim, ale zjevne to nemuze byt stejne jako z vyroby, nejak ty srouby nejak utahnout musi. Kazdopane nejaky postup predepsam urcite je a ten asi dodrzen nebyl, nebo ne dostatecne svedomite. Muj nazor. EDIT: v DP je uvedena veta: "Po ukončení seřízení (v kontextu montaze vika zavazadloveho prostoru) provést protikorozní ochranu závěsů a šroubů."
Leden 12, 20187 r Autor Vyřešeno, reznout by ty šrouby ani závěsy určitě neměly a už vůbec ne po necelých 6 měsících. Chyba z jejich strany, v úterý výměna.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.