meereck Vloženo 17. leden 2018 Sdílet Vloženo 17. leden 2018 Zdá se mi, že to na Superbu mám (je tam takový výstupek vypadající jako tryska), ale jestli jo, tak to rozhodně nefunguje. Je nějaký fígl, jak kameru ostříknout? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 17. leden 2018 Sdílet Vloženo 17. leden 2018 Funguje spolu s ostrekovacom zadneho okna,myslim ze packa na stieranie od seba a ostrekuje aj zadne okno,aj kameru.Takze podmienkou je zadny stierac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 17. leden 2018 Sdílet Vloženo 17. leden 2018 Potvrzení info Patrik1971 přímo z konfigurátoru: Rear View Camera Kamera pro couvání se nachází u madla otevírání víka kufru a usnadňuje orientaci při couvání vozidla. Pomocí dynamických vodících čar ukazuje řidiči předpokládanou trajektorii vozu. Kamera obsahuje i asistenta parkování, který znázorní potřebnou velikost parkovacího místa za vozidlem a poté naviguje pro snadné zajetí do tohoto místa. Kamera obsahuje ostřikovací trysku. (Pro Superb limo nutno kombinovat se zadním stěračem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meereck Vloženo 20. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2018 Díky za odpovědi, vyzkouším. Mně by dávalo víc smysl, když už to po zařazení zpátečky při dešti samo setře zadní okno, tak aby to rovnou i ostříklo kameru, ta je u Combi permanentně špinavá a dá se očekávat, že je potřeba vyčistit. Nebo by to mohlo být nastavitelné v konfiguraci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midlan Vloženo 1. Květen 2021 Sdílet Vloženo 1. Květen 2021 Mám kameru bez ostřiku, rv 03/2016 Věděl by někdo co je třeba ke změně za ostřikovanou verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japok Vloženo 2. Květen 2021 Sdílet Vloženo 2. Květen 2021 Je potřeba vlozit ostrikovaci trysku do madla. V některých madlech je příprava takže tam stačí trysku jen zasunout. Když příprava není musí se vyměnit celé madlo s kamerou. A pak už jen rozdvojit hadici ostriku zadního skla. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goauld Vloženo 7. Květen 2021 Sdílet Vloženo 7. Květen 2021 On 1/17/2018 at 6:44 PM, oct said: Potvrzení info Patrik1971 přímo z konfigurátoru: Rear View Camera Kamera pro couvání se nachází u madla otevírání víka kufru a usnadňuje orientaci při couvání vozidla. Pomocí dynamických vodících čar ukazuje řidiči předpokládanou trajektorii vozu. Kamera obsahuje i asistenta parkování, který znázorní potřebnou velikost parkovacího místa za vozidlem a poté naviguje pro snadné zajetí do tohoto místa. Kamera obsahuje ostřikovací trysku. (Pro Superb limo nutno kombinovat se zadním stěračem) Doporučuju tam dát nějakou hydrofobní folii, případně to ošetřit třeba tekutejma stěračema. Pak se ta kamera nezasírá. Na kombiku jsem ji nečistil ani nepamatuju. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaIl Vloženo 9. Září 2022 Sdílet Vloženo 9. Září 2022 V 17. 1. 2018 na 17:13, Patrik1971 napsal: Funguje spolu s ostrekovacom zadneho okna,myslim ze packa na stieranie od seba a ostrekuje aj zadne okno,aj kameru.Takze podmienkou je zadny stierac. Zadný stierač nie je podmienkou. Mám ostrek kamery a stierač nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midlan Vloženo 26. Září 2022 Sdílet Vloženo 26. Září 2022 Úspěšně jsem dodělal ostřik kamery u kombi. Měl jsem madlo s přípravou, takže to bylo víceméně jen o kusu hadice a trysce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thesecond Vloženo 28. Září 2022 Sdílet Vloženo 28. Září 2022 @Mall dříve to tuším podmínka byla, u supů po FL už by kamera měla mít ostřik i bez zadního stěrače. Tak snad to v rámci katování kostů v MR2023 zas neodstranili 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midlan Vloženo 28. Září 2022 Sdílet Vloženo 28. Září 2022 Ještě doplním u Superb 3 combi je potřeba délka hadice nejméně 160cm. Musel jsem s prodejcem řešit zaslání delšího kusu. On to měl standardně připravené asi na oktávku kratší. Hadice od výrobce má 10 metrů a tu prodejce rozkouskuje a z toho připravuje sady pro dodělání ostřiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 28. Září 2022 Sdílet Vloženo 28. Září 2022 A proc sis to dodelaval vubec ? Jediny co ma napada je ze ma clovek akorát zlite dvere a naraznik od vody do ostrikovacu. no nastesti mam este bez ostriku jinak bych musel resit aby to nestrikalo jako ostriky na svetla 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midlan Vloženo 28. Září 2022 Sdílet Vloženo 28. Září 2022 @ČudlR Zvlášť v zimních měsících je u kombi pořád kamera zasraná a při couvání není nic vidět. Řekl jsem si, že další zimu už jedině s ostřikem 😀 vylejzat a čistit kameru před parkováním fakt nebudu 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaIl Vloženo 28. Září 2022 Sdílet Vloženo 28. Září 2022 před 6 hodinami, thesecond napsal: @Mall dříve to tuším podmínka byla, u supů po FL už by kamera měla mít ostřik i bez zadního stěrače. Tak snad to v rámci katování kostů v MR2023 zas neodstranili Viem, že u Octavie to podmienka bola. Ja mám Superb pred facelift bez stierača a pôvodne som ani nevedel, že to tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenk-feek Vloženo 10. Duben 2023 Sdílet Vloženo 10. Duben 2023 Stalo se nekomu ze obraz z kamery je zamlzeny? Dodelaval jsem si ostrik letos v zime, po prvni zime a neustalym cisteni kamery. Auto mam od kvetna takze to byla prvni zima s autem. Po asi 2 mesicich je obraz z kamery furt zamlzeny. Tak si rikam jestli je to normalni a nebo dusledek toho ostriku. A da li se tomu nejak predchazet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 10. Duben 2023 Sdílet Vloženo 10. Duben 2023 A jak vypadá krycí plast kamery? je čirý? Pokud ne, tak je možné, že používaná kapalina do ostřikovačů je agresivní a "naleptala" plast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midlan Vloženo 10. Duben 2023 Sdílet Vloženo 10. Duben 2023 Po letošní zimě nepozoruji žádné zhoršení obrazu. Jinak podle mě průzor na kameře je normálně skleněný, ne plexi. Tedy pokud neostřikuji kyselinou flourovodíkovou, žádné leptání by nemělo probíhat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 10. Duben 2023 Sdílet Vloženo 10. Duben 2023 Take jsem na podzim dodelal ostrik a nic takoveho nepozoruji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenk-feek Vloženo 11. Duben 2023 Sdílet Vloženo 11. Duben 2023 Jednu chvíli byl obraz úplně rozostřeny. Viděl jsem, že čočka je zamlžená. Tak jsem teplem ruky tu vlhkost "rozpustil". Týden už se čočka zdá průhledná, ale furt obraz je lehce zamlžený. Napadlo mě někam tam dat ty silica gel balíčky, ale ta kamera je podle mě zatavená v plastu, nejde se dovnitř dostat. i konektor má kolem sebe těsnění, že se mě nechce věřit že by se tam voda dostala, třeba netěsností kolem trysky (tu jsem kontroloval nezdá se mě, že by to vedení někde teklo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.