Červen 17, 200817 r NO jeden chalan na TKS to robí ale neviem či hento je od neho a nenechal by som sa tak unášať nakoľko nevidím v čom to je uložené a s použitím dlhšieho expozičného času sa to môže takto odfotiť ale inak to môže vyzerať zle, väčšina tých diód majú úzky lúč a z iného uhla je to nič moc...
Červen 20, 200817 r mne to skor pripada ako pas smd diod nalepenych na narazniku - nieco podobne ako toto link
Červen 21, 200817 r Autor Jasné že sú to SMD-čky v páse. Hľadal som aj umiestnenie a vychádza mi to najlepšie tu...
Červen 21, 200817 r podla mňa je to tam moc úzko, chcelo by to lemovať spodnú hranu krytu hmlovky... nech to je širšie a pekne dohora
Červen 21, 200817 r Autor Tento LED pásik čo mám ja, tak sa nedá ohnúť - musí bať leb rovno a LED musia byť čelne dopredu z pochopitelných dôvodov...
Červen 25, 200817 r Tyto diody denní svícení nenahradí. Nemají homologaci na SDS. Snad jen jako poziční světla. Vypadá to pěkně, ale denní svícení nenahradí. Musíme hledat jinde. Letos novinka 5-ti diodové světla is homologací na denní svícení, nebo HELLA
Srpen 22, 201312 r Potreboval by som radu, rozhodol som sa na auto namontovať denné svietenie (zn, M-Tech Flux 635) ktoré má už v sebe zabudovaný automatický modul pre zapínanie. Kladný pól svetiel ktorý je spínaný zapaľovaním som napojil na snímač spiatočky. Po zapojení a vyskúšaní vyzeralo všetko v poriadky ale po 500 metroch jazdy večer som si všimol, že mi začali jemne blikať predne svetla, podsvietenie pristrojovky atď. a asi po ďalšich sto metroch mi už nešlo servo ale hneď sa znovu spamätalo. Kontrolka kvapaliny v serve tiež svieti kedy sa jej zachce, vypnem motor znovu štartnem a už je všetko OK. Alebo tiež zvykne byť servo také citlivé, že stačí do volantu ťuknúť a sa dvakrát pretočí. Myslel som že to bude skrat tak som prešiel každý jeden kábel ale nič, bšetko je poriadne zaizolované. Prosím pomôžte nejak.
Říjen 28, 201311 r A typ té Fabie?.Jestli je to 1,4 MPI tak bych šel po kabeláži k čerpadlu řízení a potom po samotném řízení.
Leden 24, 20187 r Dobry den. Chcel by som zapojit led denne svietenie s control boxom. kde najdem +12v po nastartovani motora v motorovom priestore ?? motor 1.4 mpi
Únor 1, 20187 r Když to denní svícení ale zapojíš takhle,jak je popsáno v tom návodu,tak bude svítit i s obrysovými světly a zhasne teprve po přepnutí na potkávací.Podle zákona musí denní svícení svítit samotné,takže ten třetí kabel,který ho vypne,by měl být napojený na přívod k obrysovým světlům.
Únor 3, 20187 r Pravda, místo potkávací tam mělo být napsané obrysové, ale to nic nemění na tom, kde najde těch spínaných 12V.
Únor 24, 20187 r Pokud to ještě nemáš,tak to spínané 12V nejlépe od spínače couvaček na převodovce.To je asi nejbližší a nejpohodlnější.Musí to být z toho kabelu,na kterém najdeš plus když máš zapnutý klíček a nemáš tam zpátečku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.