Hoffec Vloženo 21. Červen 2020 Vloženo 21. Červen 2020 V 4. 3. 2020 na 23:16, hubo44 napsal: Ked katalyzator ma určenu životnosťa a ked vyhodi že maly učinok tak netesnosť by som typol na takych slabych 10%. priklad: mam viac fabii tak som si zavaril nove vložky katu (kovove) pre 6V aj 12V aj 1.4 16V a pred stk/ek nahodim a krasne prejdu. Pridu že neprešli cez emisku (slaby učinok) tak im požičam kat a emiska super. Ahoj, mohl bys mi poradit, jakou tu univerzální vložku koupit na 12V? Neprošel jsem o chlup na emisích (0,55%CO) při zvýšených otáčkách a přemýšlím, jak to vyřešit. Dík, Martin Citovat
hubo44 Vloženo 21. Červen 2020 Vloženo 21. Červen 2020 Ten chlup by som riešil bez noveho katu napr: stovku palivo, nove sviečky, vylizat+nastavit klapku, pred kontrolou vypalit motor aspoň 20 min na trojke nech sa vypali cely vyfuk system a vyhodit a j vzduchač (vlozku) počas merania. a ist na kontrolne meranie nie hned na protokol. dost často je takto uspech a dat aj všimne technikovi lebo on vie pomoct pedalom aby sa to dostalo do limitu ked tomu vela nechyba. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.