dvd73 Vloženo 8. Březen 2021 Vloženo 8. Březen 2021 Ok takže si naměřím 456 mm od vrchu (od hrany skla) směrem dolů. A co dál? Tam má dostřik končit? Tak snad tohle bych s pomocí zvládnout mohl, ale navíc bych si netroufnul :-D tady moje manuální "zručnosti" končí Citovat
Laddis Vloženo 9. Březen 2021 Vloženo 9. Březen 2021 Zdravím, mám jeden hloupý dotaz 😊 Když ostříknu přední sklo, vždy mi vyteče část kapaliny i ze zadního ostřikovače. Je to normální? Ptám se tak blbě, protože mi dost dlouhou dobu kvůli prasklé hadičce zadní ostřikovač moc nefungoval a už si nepamatuji jaký byl výchozí stav 😊 Vzadu mi kapalina tekla spíše do interiéru než na sklo. Citovat
milanxx Vloženo 12. Březen 2021 Vloženo 12. Březen 2021 Čerpadlo, netěsní přepínani mezi předkem a zadkem. Citovat
Mattik Vloženo 7. Únor 2022 Vloženo 7. Únor 2022 Ahojte, chcel by som sa s vami poradiť ohľadom problému s ostrekovačmi predného okna. Mám Fabiu 3. generácie ročník 2015 (Hatchback) a pri ostrekovaní predného okna najprv držím páčku aspoň 10 sekúnd a až potom začne tiecť voda z ostrekovačov malým prúdom (nie striekať) a zároveň mi kvapká alebo až tečie voda na zem poza blatník pravého predného kolesa. Keď zapnem ostrekovanei zadného okna, strieka okamžite absolútne bez problémov. Blbne len ten predný ostrekovač, voda tečie do oboch, pravého aj ľavého ostrekovača ale nemá žiadny tlak a uniká na zem (ale len pri pravom kolese). Je prosím možné, že je len nejaká povolená alebo zosunutá hadička? Je možné sa k nej nejako rozumne dostať alebo je nutné navštíviť servis? Vopred ďakujem za akékoľvek rady :) Citovat
wirer Vloženo 7. Únor 2022 Vloženo 7. Únor 2022 Nizky tlak: https://wirer.sk/f3_hadicka-ostrek-oprava/ Oneskorenie striekania: https://wirer.sk/f3_spatny_ventil/ 1 Citovat
Pelo222 Vloženo 11. Prosinec 2023 Vloženo 11. Prosinec 2023 V 27. 7. 2020 na 6:47, wirer napsal: Komu by sa zdalo ze slabo strieka zadny ostrekovac, skontrolujte si hadicku. Fabia 3 R5, 2018 a uz ju mala zlomenu Voda uz nejaku dobu musela vytekat mimo, no predosly majitel (autorizak) to nechcel alebo nevedel vyriesit. Stale bolo citit zimnu zmes, voda v kufri. Problem bolo to cele aj zapojit, kedze od vyroby mala cucaciu kameru, rozdvojovaci Y je priamo vo veku kufra, nie ako pri mojej dorabke v kufri Cau, no presne mam aj ja toto, nejde mi zadny ostrekovac a citim zimnu zmes v kufri. Da sa to vymenit v domacich podmienkach? mam aj cuvaciu kameru origo, neviem ci sa mam do toho pustat alebo to necham na servis, tam sa da výmenit iba cast tej zadnej hadicky? Citovat
wirer Vloženo 12. Prosinec 2023 Vloženo 12. Prosinec 2023 Zalzei od moznosti a sikovnosti 🤷 ja som to kamosovi opravoval doma, lenze nemam problem to rozobrat na pockanie... Nie kazdy si trufne Citovat
lucky.jack Vloženo 12. Prosinec 2023 Vloženo 12. Prosinec 2023 Je to celý svazek s hadicí. Výměna je docela zážitek. BTW u FAB 3 poměrně běžná závada. Citovat
wirer Vloženo 12. Prosinec 2023 Vloženo 12. Prosinec 2023 Da sa pouzit aj spojka ako som kedysi riesil vpredu, ale musi to byt spojene mimo ohybu Citovat
Pelo222 Vloženo 14. Prosinec 2023 Vloženo 14. Prosinec 2023 nahodou cislo dielu toho zvezku s hadicou nie je ?? Citovat
wirer Vloženo 14. Prosinec 2023 Vloženo 14. Prosinec 2023 asi nie. mozes sa skusit registrovat a zadat VIN, ktory ti to hodi. len co pozeram, vsetky pise ako combi verzia https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/6v9971147f-elektricka-instalacia-veka-kufra-skoda-39747.html https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/6v9971147k-elektricka-instalacia-veka-kufra-skoda-46550.html https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/6v9971148b-elektricka-instalacia-veka-kufra-skoda-45488.html alebo odtiahni tapacir kufra a hladaj na zvazku nalepku s cislom dielu. alebo zajdi do skodovky nech ti objednaju...alebo ak chces usetrit 150€, skus to opravit doma Citovat
Robert Fazekaš Vloženo 15. Únor 2024 Vloženo 15. Únor 2024 Ahoj. Prosím o radu. Od včerejška pozoruji, když chci ostřikovat zadní sklo, že voda z ostřikovače nestříká a stěrač jede na sucho. Motorek slyším ale voda nikde. Nádržka je plná, páčku držím i déle a nic. Kolem auta jsem se díval, nikde žádná kalužka. Na přední okno to ščije normálně. Děkuji předem za tipy. 2016 Combi, Style. Citovat
ExecutedDonut Vloženo 15. Únor 2024 Vloženo 15. Únor 2024 Mrknul bych jestli to neteče do kufru, stávalo se, že se prodřela hadička v průchodce mezi karoserií a pátými dveřmi a taklo buď k rezervě nebo do dveří. Citovat
brrrrm Vloženo 16. Únor 2024 Vloženo 16. Únor 2024 Skús ísť aj po čuchu, zimná zmes dosť smrdí a teda by si ju mal aj zacítiť, ak ti to niekde uniká. Ja som tak identifikoval roztiahnutú spojku nad ľavým zadným kolesom za zadnými sedadlami, tam mi voda najviac smrdela. Citovat
ben06 Vloženo 16. Únor 2024 Vloženo 16. Únor 2024 Já jsem měl už 2x za 4 roky jen přicpané trysky Citovat
Robert Fazekaš Vloženo 24. Únor 2024 Vloženo 24. Únor 2024 V 15. 2. 2024 na 19:32, ExecutedDonut napsal: Mrknul bych jestli to neteče do kufru, stávalo se, že se prodřela hadička v průchodce mezi karoserií a pátými dveřmi a taklo buď k rezervě nebo do dveří. Jak píšete, u rezervy byl "bazén" . příčinou je tedy na 100% prasklá hadička nebo spojka někde. Až bude tepleji venku, budu muset odstrojit v kufru ty boční plasty a hledat, kde je problém .. no .. bude to krmení hada .. Citovat
sawier Vloženo 25. Června Vloženo 25. Června Možná se to tu již řešilo ale je to obsáhlé téma, je normální že při ostriku předního skla začne stříkat až po stěračích? Stěrače stihnout skoro celé jedno setření než začne téct voda. Což není ideální jelikož stěrače pěkně dřou sklo na sucho. Citovat
ExecutedDonut Vloženo 25. Června Vloženo 25. Června fabia nema zpetnej ventil tak holt nejakou dobu trva nez pumpa vytlaci vodu az nahoru. Citovat
sawier Vloženo 25. Června Vloženo 25. Června (editace) To teda neni moc simply clever da se to nejak resit pridanim nejakou ventilu? Editováno: 25. Června, autor: sawier Citovat
ExecutedDonut Vloženo 25. Června Vloženo 25. Června koupil jsi tzv "entry market" model tak co bys cekal, hodinky s vodotryskem? (pro vztahovacny je to vtip) Jj da se dodelat ten zpetny ventil tady na foru uz se urcite nekolikrat resilo, tak zkus pohledat Pocitej ale s tim ze i tohle ma sve nevyhody, muze ti pak kapalina zamrzat v hadicce (alkohol se pomalu odparuje az zustane cista voda) Citovat
tom01 Vloženo 25. Června Vloženo 25. Června A taky když osadíš zpětný ventil a zvedneš kapotu, vytéká ti kapalina na čelní sklo. Bezva věc, když auto umyješ, vyleštíš sklo a pak jen koukneš pod kapotu na náplně a kapalina ti zblemcá to naleštěné okno 😏 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.