Pavel CZ Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 Dobrý den, prosím mohl bych se zkušených nebo sečtělých zeptat co si myslíte o kombinaci: SIII Combi Podvozek: DCC Kola 8Jx18" Motor. benzin 162 kW Prevodovka:DSG Kessy s alarmem Základní tempomat Mám raději malounko tvrdší podvozek. Tak předpokládám že budu jezdit asi DCC sport Je něco blbost? nebo máte s nejakou kombinací špatnou zkušenost? Velmi děkuji za vaše názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 Mam podobnou kombinaci, pouze motor benzin 206 kW a adaptivni tempomat. Je to super svezeni, muzu doporucit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel CZ Vloženo 22. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 Díky moc za názor. Už třetí měsíc vybírám. A pořád se mi něco nezdá. ;-) Prosím dá se jezdit Normál i okresky? DCC+18 jsem nejel. A DCC+17 v Normálu se mi zdálo na okreskách takové uhoupané do stran. A jak vnímáte adaptivní tempomat? Mě se zdá nevyzpytatelný. Tak bych asi spíš zvolil Ambi kde je ještě fixní. Podle ikony to vypadá že máte SportLine? Nebo nějaký černý paket? Jak se zbavit těch stříbrných lišt? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel CZ Vloženo 24. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2018 Aha, už mě do došlo. Sportline je moc pěkná edice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 25. Únor 2018 Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 Můj názor je, že adaptivní tempomat je mnohem lepší než normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.