navabaca Vloženo 2. Březen 2018 Sdílet Vloženo 2. Březen 2018 (editace) Máte prosím někdo zkušenost s plechovým zvukem při jízdě po nerovnosti, pravděpodobně od prostoru dveří? S 3D Citigo jsem jel pomalu do prudkého kopce po velmi nerovné staré dlažbě a několikrát se ozvalo klepání, jako kdyby do sebe narážel plech (kov), asi jako když špatně dovřete dveře, ale byly zavřené dobře. Připadlo mi, že zvuk se ozývá z obou stran vozu. Pokud někdo z vás tuhle zkušenost má, měl by i radu, jakou úpravou je možné tomuto zvuku zabránit? Díky. PS: Dal jsem to do sekce Interiér, protože zvuk slyším uvnitř. :-) Za případné špatné vložení se omlouvám. Editováno: 2. Březen 2018, autor: navabaca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MeSSi Vloženo 10. Duben 2018 Sdílet Vloženo 10. Duben 2018 Zdravím, My jsme měli taky takove třiskani ... V servise opravene ze narovnali dveře nebo co po te uz v klidu...Jinak to delalo vždy pri nerovnostech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DYXiCZ Vloženo 10. Duben 2018 Sdílet Vloženo 10. Duben 2018 Jsou špatně dolícované dveře, 3dv. model na toto trošek trpí. Tím že jsou hůř slícované pak naráží zámek o skobu a dole ten plech co zajíždí do kastle drncá o kastli. Ty vybrace se pak dále šíří do okna a lehounce rezonuje, což jen dokresluje ten plechovej zvuk Nech si přelícovat celé auto a bude to dobré Taky jsem si ho přelícoval a mám od veškerého drncání klid (já si tedy lícoval sám, dělám to i v práci) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.