danikd Vloženo 24. Květen 2019 Sdílet Vloženo 24. Květen 2019 No subjektivne je Up! hnusnej uz od zacatku, zlaty Cigo ... Ale zadni partie, to je jina, ta sklenena/cerna se mi libi vice ... o tom se da uvazovat ... Ale predek neeee, dekuju ... 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 24. Květen 2019 Sdílet Vloženo 24. Květen 2019 Bohuzel to byl ten hlavni duvod, proc jsem nesel do UP! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 Brácha od Seatu: https://www.netcarshow.com/seat/2020-mii_electric/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 7. Červen 2019 Sdílet Vloženo 7. Červen 2019 Článek o jednom z mnoha důvodů, proč si těžko koupíme Citigoe iV : http://www.autoforum.cz/zajimavosti/studie-odhalila-kdo-ve-skutecnosti-kupuje-dotovane-elektromobily/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 14. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2019 Na úterý mám domluvenou předváděcí jízdu se Citigo z programu E-Pilot.Automobil je v Automechanice Prostějov od 9 do 18.7.2019. Níže fotky z FB Automechaniky: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 14. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2019 Jak to myslíš, že je to přeznakovaný VW Up? Vždyť kastle je normální Citigo, takže vysvětli nám, proč to podle tebe je jen přeznakované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2019 Stačí se přece podívat na oficiální foto eiV - to opravdu takto nevypadá. Motorový prostor také úplně neodpovídá zveřejněnému obrázku. A ještě jeden detail - vždyť je tam vidět na krytu motoru odloupnutý znak VW... No a strýček Googler říká toto: https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi/skoda-citigo-e-pilot-elektromobil.A190403_121218_automoto_fdv 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 16. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2019 Koukám, že to má na rozdíl od normálních Citigo ploutev na střeše? Nějaký důvod, proč tomu tak je? Že by tam dali normální navigaci, tomu nevěřím, byť elektrické auto v našich podmínkách je bez ní v podstatě nesmysl, ale naděje umírá poslední. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 16. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2019 Navigace tam není.Jenom držák na mobil.Ještě má blinkry v zrcátkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 17. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2019 To by mě zajímalo jak to je s registrací /SPZ/, jestli je to Škoda nebo VW. Nebo to je ofiko homologované a uniklo mi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2019 Podle ČKP je to Volkswagen. No a tím to tady končím, e Citigo to prostě není. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 17. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2019 Na jízdu po městě je to fajn.Jediné co mě vadilo,tak že drátky vyhřívaní čelního skla jsou moc vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 17. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2019 To je o zvyk, kdyz sjem vyhrivane sklo namontoval, tak jsem se na to strasne soudredil ... hruza des ... ted po cca pul roce ani nevim ze tam jsou, vubec to nevnimam ... tesim se spise opravdove eCigo, kvuli side assistu, trebas pujde dodelat do nasich ... ale to uz je jina pohadka ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 17. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2019 Pawouk: dík, to mě nenapadlo se podívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DYXiCZ Vloženo 19. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2019 (editace) V 17. 7. 2019 na 12:45, danikd napsal: To je o zvyk, kdyz sjem vyhrivane sklo namontoval, tak jsem se na to strasne soudredil ... hruza des ... ted po cca pul roce ani nevim ze tam jsou, vubec to nevnimam ... tesim se spise opravdove eCigo, kvuli side assistu, trebas pujde dodelat do nasich ... ale to uz je jina pohadka ... eCitigo má dostat sideassist od fabriky? Je k tomu oficiální literatura nebo je to tvoje domněnka? Jde mi to to zda se na to mám teď vyprdnou byť to mám rozpracované, a nebo v tom pokračovat Editováno: 19. Červenec 2019, autor: DYXiCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 19. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2019 Jezis pardon, Line assist ... Side assist uz jsem take celkem zkoumal ale jsem na mrtvem bode ... pisneme si SZ a dame hlavy dohromady ... nebo radsi po tel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DYXiCZ Vloženo 19. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2019 Já si právě říkal Na Line Assist už si taky brousím zuby Čeká mě výměna okna (poškrábané od hodného kolegy), tak vyhlížím rovnou okno z eCiti rovnou s výhřevem a Line Assistem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Září 2019 Sdílet Vloženo 10. Září 2019 Tak nevim, jesti s názvem udělali dobře. Dneska jsem slyšel, že prý přijde Citigo 4... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 10. Září 2019 Sdílet Vloženo 10. Září 2019 https://www.skoda-storyboard.com/cs/tiskove-zpravy-archiv/elektricka-budoucnost-znacky-skoda-startuje-zahajen-predprodej-elektrifikovanych-modelu-citigoe-iv-a-superb-iv/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. Září 2019 Sdílet Vloženo 10. Září 2019 To je parádní cena 429.900 s porovnání Renault Zoe. Dojezd dostačující, 3 pakety. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 10. Září 2019 Sdílet Vloženo 10. Září 2019 Ceník: https://az749841.vo.msecnd.net/sitescscz/alv1/a5fb0156-5ff9-404e-8d7f-5441be7d8344/citigoe-iv-cenik.8dfea29651aac6cb0a051dc08cc7d63c.pdf 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 10. Září 2019 Sdílet Vloženo 10. Září 2019 Kde jsou ty bocni airbagy ve strese jak nekdo psal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 11. Září 2019 Sdílet Vloženo 11. Září 2019 No, nejsou tam. Ale neni tam ani stresni okno... Na druhou stranu, za 450 plne vybaveny maly elektromobil, proc vlastne ne.... Zajimave bude videt kapacitu baterii po 160tis. km (70%), po 300tis a po 500tis km... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 11. Září 2019 Sdílet Vloženo 11. Září 2019 "po 300tis a po 500tis km" pobavilo ? To snad ani není plánovaná životnost žádného elektro auta, ne? Pokud to bude jezdit ještě v 200tis na původní baterii, tak to bude spíše zázrak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 11. Září 2019 Sdílet Vloženo 11. Září 2019 Zase bych nepřeháněl... hlavně, aby se baterie nepřehřívala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.