patrick888 Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 Než budeš shánět nový, pořádně zkontroluj ten svůj. Jsem přesvědčený, že tam bude někde nějaký studeňák - přechodový odpor. Když ne v tlačítkách, tak někde po cestě, třeba v konektoru, nebo v samotné ř.j. (u motorku). Okna.jpg Připojení ovládacích tlačítek je přes impedanční vstup, každá poloha má svůj odpor. A myslím si, že se do toho mísí ještě nežádoucí přechodový odpor a řídící jednotce neodpovídají požadované impedance, a neví co má dělat - nepracuje. A možná je to naopak (když to reaguje na vlhkost), že je špatná izolace, vlhkostí vznikají svody, ale ve výsledku je to stejné. Než investovat tisíce, raději čistit a hledat. Na nákup nové je vždycky času dost. Taky by to mohlo být špatné ukostření ovladače. Ve schématu označeno 205 v kolečku. To je ale napojeno někde ve svazku. Moc dekuji, za radu. Co nejdrive se do toho pustim a doufam, ze se mi podari najit chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 taky začala zlobit okna, resp. spolujezdcovo - jde otevírat a zavírat normálně tlačítkem od řidiče, za to od spolujezdce jde jen spouštět dolů, nahoru už tlačítko nefunguje ...to nebude nejspíše v drátech ve dveřích. Může to být v samotném tlačítku ovládání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 Může to být tlačítkem, známému v něm zaoxidovaly kontaktni plošky tlačítek, rozeber, uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 tak jsem rozebral a skutečně to byly zoxidované plíšky, trošku jsem ten povlak odrhnul šroubovákem, ale chtělo by to asi ještě + nastříkat kontakty nějakým sprejem. Stačí asi nějaký obyč auto elektro kontakt sprej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 Také jsem měl zoxidované spínače v zadních dveřích, bohužel se mi nepovedly uspokojivě zprovoznit. Musel jsem koupit nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v.m@rek Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 dnes zacalo protestovat okno spolujazdca... islo si po svojom a za kazdym ked som ho stiahol nasledne sa vytiahol naspat. niekedy do polky a potom zs dole a hore niekedy uplne hore... do servisu a vymena motorceka? alebo nejake nastavenie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 Ahoj odpojil jsem baterku a teď mě po opětovném zapojení nejdou stahovat okna pomocí dálky .. předtím to šlo. Okna jsem už nastavil aby dojížděly jak měly ale jak nastavím tu dálku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GolfinoIV Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 Dorabal uz niekto elektricke okna predne original?. Fabia ma central je treba menit komfortku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romiiken Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 Ahojte. Mam svoju fabcu doma len od vcera no bohuzial som si dnes vsimol nepeknu vec. Pri stahovani okna spolujazdca vydava stahovacka zvuk ako keby preskakovali oseba plastove koliecka. Robia to len prave predne dvere a len pri stahovani pri vytahovani ide ako ma bez neziaducich zvukov. Okno vytahuje aj stahuje bez zasekavania len ten zvuk je dost neprijemny vzhladom k veku auta asi tyzden :/ . Nevie niekto co to moze byt ? Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 Pokud je auto týden staré odvezl bych ho do servisu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romiiken Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 No :/ ked pojdem vratit prenosnu spz tak im to ukazem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 podle mě špatně usazené okno ve stahovačce, či špatná stahovačka - v každém případě to běž reklamovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romiiken Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Ahojte. Takze akurat, ked som prisiel do servisu to prestalo . Technik povedal, ze tam bol asi volaky ten papierik s kodom co byvaju na tych dieloch zaseknuty a to robilo ten zvuk. Asi mal pravdu lebo to prestalo a zatial to funguje ako ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shushen Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 chlapi mam nasledovny problem. Fabia Ambiente rv 2008. auto bolo sobotu na tepovani parou a odvtedy nejde ovladanie prednych okien. ani z vodicovej ani zo spolujazdcovej strany. vzadu su svihladla. obcas sa zobudi vodicove okno, ale je poblaznene. tlacim otvorenie a okno ide hore dolu.. vcera prestal aj svietit gombik vodicovych dveri a aj gombik na spolujazdcovych. ovladanie spolujazdcovho okna z miesta vodica svieti. aky postup navrhujete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shushen Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 este doplnim, otvaranie okien klucom funguje. drzim ho v zamke v odomknutej polohe a okna idu dole aj potom hore ked pretocim na zamknutu polohu. cize motorcek asi bude ok. premyslam vyfenovat tlacidla, nakolko je posledne dni dazdivo a pripadna voda sa nema ako sama vyparit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 Řekl bych, že ta elektronika v tom hlavním ovladači u řidiče je hodně citlivá, pokud třeba někde vedle ovladačů pustili přehřátou páru, tak ho to mohlo poškodit- vlhkostí i teplotou. Zkusil bych ho nejdříve vysušit, třeba tím fénem a pak uvidíš. Nebo ho vyndat a dát na topení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 Mně nefungovaly spínače na zadních dveřích (bylo to také po čištění interiéru). Po rozebrání jsem zjistil zoxidované kontakty. Očištění bohužel nepomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shushen Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 rkonf - a čo pomohlo, výmena spínačov? ináč aké máte skúsenosti s reklamovaním takéhoto niečoho? okamžite ako som to zistil, som písal tepovačovi na čo mi odpovedal že on to testoval pred mojim odjazdom (čomu neverím) a zároveň mi povedal, že sa s týmto ešte nestretol. pri čom ako tak od soboty zisťujem, v mojom okolí nie som zďaleka prvý s touto skúsenosťou. nakoľko nemám ani účtenku od čistenia, mám pocit že zodpovednosť za jeho neobratnosť si riešim sám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 Jj jedině výměna. Krátce po mytí možná fungovat i mohly (pokud nebyly úplně utopené). Oxidace se projeví až po čase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shushen Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 okej skúsil som vyfénovať a nepomohlo. keď dobre googlim tak treba objednať tieto 2 diely a hotovo? http://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/1z0959858reh-spinac-ovladanie-okien-oe-17778.html http://www.skoda-diely.sk/eshop/5j0959855reh-spinac-ovladanie-okien.html je nejaká šanca, že robí šarapatu aj komfortka či to bude len v spínačoch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 http://forum.skodahome.cz/topic/14249-el-ovládání-oken/?p=1647026 A toto by nepomohlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Zkus pro jistotu spínač u spolujezdce rozebrat, jestli tam bude oxidace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shushen Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 raz som na jednotkovej fabii rozoberal dvere a odvtedy mi drzalo ovladanie zrkadiel na izolepe..:-) radsej to zverim zrucnejsim rukam aj ked castokrat servis nie je zarukou odbornosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Je tam zezadu na FI takové očko, ke kterému není přístup a musí se to vyrvat. Dělal jsem to, očko naprasklé ale vydrželo. Zkoušel jsem ovladače vyčistit, ale nepomohlo to vůbec a dal jsem nové. Vysušit bych to ale určitě zkusil, zas to nic nedáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shushen Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 aha, to som sa nepochvalil. vcera som mal fenovaciu stvrthodinku, bez odozvy. dnes rano cestou do prace na obchvate sa okno otvorilo samo a po chvili aj zavrelo. obcas v tom spinaci zacne samo od seba cvakat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.