Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jestli ti jde jen o teploměr, tak zbytečná investice. Teplotu motoru ten palubní teploměr stejně neukazuje. Od 66 do 108 ukazuje pořád 90. To je teploměr k ničemu. Je to jen takový tuning. Jestli ti funguje kontrolka přehřátí, tak je to to samé.

Vloženo (editace)

To jo, dobrá věc, ale funguje jen jestli má prodloužený servisní interval, nebo přípravu. S teplotním čidlem oleje. Ten vodní je k ničemu.

Editováno: , autor: jipol57
  • o 4 týdny později...
Vloženo

Zdravim,

tyto budiky jsou do meho auta nebo jsou pred face a nebudou fungovat?Navic jsou bez pinu,je problem ho vycist z budiku?

Budíky s MAXIDOTEM Fabia 2, BENZIN (5J0920841B)

Diky za info

budiky.jpg

budiky1.jpg

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Takze jsem byl ve skodovce a nepodarilo se jim nakodovat imobilizer,delali to pres program odis,byl by teda nekdo schopny  mi prosimvas nakodovat budiky? Nejlepe Ostrava a okoli.

Vloženo

S tím naděláš, já když to chtěl, jel jsem i 400km tam i zpět po D1 ale měl jsem. Musíš do toho něco dát, nepočítej že ti to někdo udělá v blízkosti bydliště. ;)  Já jsem s těmi budíky byl spokojen a ty km a ten čas stál za to. :)

• o 1 rok později...
Vloženo

Nazdar chalani, mam jednu otazku a nikde som to ru presne narovinu napisane nenasiel a ak to tu nahodou je ospravedlnujem sa pri takom mnozstve co sa tu o tom pise mi to mozno uslo, aky je rozdiel medzi maxidot 5J0920840B a 5J0920841B, dakujem za odpoved. 

• o 3 roky později...
Vloženo

Jak poznam jaky presne budiky a packy mi do Roomstera (lift) budou pasovat? Jasne ze budu hledat pro facelift verzi, ale i tak je tam vic typu napr. maxidot 5J0920841E nebo 5J0920841G a packy 6R0953521C, 6R0953501A atd...

Diky za pomoc

• o 4 týdny později...
Vloženo

Diky moc, takze budiky 5J0920841E a 5J1035623A, nicmene tempomat asi moc nepouziju (ale hlavne nevim jestli mam kompatibilni BCM), musim ty packy presne tyto nebo muzu jine z F2?

Vloženo

Packy muzes mit jine popr. bez tempomatu. Dal jsem Ti cislo na packy , ktere maji vsechno. 

Nejlip kdys mel bcm s koncovkou cisla 087 . Pismeno od M a vyse. Jednotka s koncovkou 087 umi spousta veci. 

To jsou moje veci z nabourane fabci. Nekdo kdo to koupil, ted to prodovava.

https://www.olx.pl/d/oferta/zestaw-startowy-skoda-audi-vw-i-1-2-tsi-oe-03f906070am-156tys-km-CID5-IDXv0hV.html?reason=seller_profile 

https://www.olx.pl/d/oferta/przelacznik-zespolony-seat-skoda-vw-oe-6q09-53513-CID5-IDXwFIs.html?reason=seller_profile

Na bcm-ku musis zeptat se. Tam byla tato 087P . Ona to vsechno umela co chces dodelat.

• o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...