Publikováno Duben 19, 20187 r Ahojte, Personalizácia (3× kľúč) 33eur to stoji, dali ste si to niekto? ja nad tym vaham a mozno sa to uz neda, amm booked auto na 20KT a vraj sa neda uz nci modifikovat. ale toto by malo este nie?
Duben 19, 20187 r Autor mna celkovo zaujima ako to bude fungovat kedze som 3 kluce v aute este nemal, ako pre firmy kde sa casto menia soferi to moze byt wau, pre mna asi len dalsi nahradny kluc.
Duben 19, 20187 r Co vím,jestli se nepletu, tak můžeš uložit do paměti všechny 3 klíče( z boku na sedačce).Někdo určitě poradí.
Duben 19, 20187 r Pokud nemáš 3 různý řidiče kteří se budou často střídat na 1 autě a hlavně elektrický sedačky tak jsou ti klíče na prd stejně budeš používat jen jeden. Jinak na každý klíč jde nastavit komplet elektrika třeba barevné podsvětlení přístrojovky, jízdní režim,klimatizace a myslím že i rádio ale zase záleží na výbavě auta Upraveno Duben 19, 20187 r od olexaV
Duben 19, 20187 r Autor tak ja som 90percent sofer, druhy kluc mam doma ako rezervu a treti zvazujem zeby som enchal u mami, kde casto jazdim. el sedacky som si nedal, uz neboli prachy an to aj ked som to chcel kruto
Duben 19, 20187 r Tak je to pouze další náhradní klíč a pokud si z 90 procent řidič sám tak elektrický sedačky moc nevyužiješ já si je taky nedal řídím skoro sám jednou nastavím a pak s tím už nešteluji Upraveno Duben 19, 20187 r od olexaV
Duben 19, 20187 r Taky jsem si do Karoqa vzal Personalizaci + 3ti klic v CZ to bylo za 700,- I kdyz budu 99.9% ridic, tak uz je cena za 3ti klic je super v porovnani kolik bys dal za dodatecny nahradni klic. Navic jak bylo receno, mas pamet na ruzne prvky
Duben 19, 20187 r Mám to stejně jako @havrosh, jeden klíček budu mít já, druhý moje drahá polovička a pro třetí se využití taky najde, i kdyby měl sloužit jen jako rezerva při ztrátě/odcizení některého z ostatních. Při pořízení a nakódování nového klíčku bych potom vypláznul určitě víc, než byla cena při konfiguraci auta. A líbí se mi ta personalizace ve formě nastavení různých parametrů v autě, něco jsou třeba "blbinky" (ambientní osvětlení apod.), ale potěší i tak a hlavně sedadlo, teplotu a oblíbenou rádio stanici už nebudeme muset každý po sednutí do auta přenastavovat tak často Upraveno Duben 19, 20187 r od BirK
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.