velkepeni Vloženo 19. Duben 2018 Sdílet Vloženo 19. Duben 2018 Ahojte, Personalizácia (3× kľúč) 33eur to stoji, dali ste si to niekto? ja nad tym vaham a mozno sa to uz neda, amm booked auto na 20KT a vraj sa neda uz nci modifikovat. ale toto by malo este nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 19. Duben 2018 Sdílet Vloženo 19. Duben 2018 Ahoj,mám ale zatím jsem nezkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 19. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2018 mna celkovo zaujima ako to bude fungovat kedze som 3 kluce v aute este nemal, ako pre firmy kde sa casto menia soferi to moze byt wau, pre mna asi len dalsi nahradny kluc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 19. Duben 2018 Sdílet Vloženo 19. Duben 2018 Co vím,jestli se nepletu, tak můžeš uložit do paměti všechny 3 klíče( z boku na sedačce).Někdo určitě poradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 19. Duben 2018 Sdílet Vloženo 19. Duben 2018 (editace) Pokud nemáš 3 různý řidiče kteří se budou často střídat na 1 autě a hlavně elektrický sedačky tak jsou ti klíče na prd stejně budeš používat jen jeden. Jinak na každý klíč jde nastavit komplet elektrika třeba barevné podsvětlení přístrojovky, jízdní režim,klimatizace a myslím že i rádio ale zase záleží na výbavě auta Editováno: 19. Duben 2018, autor: olexaV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 19. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2018 tak ja som 90percent sofer, druhy kluc mam doma ako rezervu a treti zvazujem zeby som enchal u mami, kde casto jazdim. el sedacky som si nedal, uz neboli prachy an to aj ked som to chcel kruto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 19. Duben 2018 Sdílet Vloženo 19. Duben 2018 (editace) Tak je to pouze další náhradní klíč a pokud si z 90 procent řidič sám tak elektrický sedačky moc nevyužiješ já si je taky nedal řídím skoro sám jednou nastavím a pak s tím už nešteluji Editováno: 19. Duben 2018, autor: olexaV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 19. Duben 2018 Sdílet Vloženo 19. Duben 2018 Taky jsem si do Karoqa vzal Personalizaci + 3ti klic v CZ to bylo za 700,- I kdyz budu 99.9% ridic, tak uz je cena za 3ti klic je super v porovnani kolik bys dal za dodatecny nahradni klic. Navic jak bylo receno, mas pamet na ruzne prvky 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 19. Duben 2018 Sdílet Vloženo 19. Duben 2018 (editace) Mám to stejně jako @havrosh, jeden klíček budu mít já, druhý moje drahá polovička a pro třetí se využití taky najde, i kdyby měl sloužit jen jako rezerva při ztrátě/odcizení některého z ostatních. Při pořízení a nakódování nového klíčku bych potom vypláznul určitě víc, než byla cena při konfiguraci auta. A líbí se mi ta personalizace ve formě nastavení různých parametrů v autě, něco jsou třeba "blbinky" (ambientní osvětlení apod.), ale potěší i tak a hlavně sedadlo, teplotu a oblíbenou rádio stanici už nebudeme muset každý po sednutí do auta přenastavovat tak často Editováno: 19. Duben 2018, autor: BirK 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 19. Duben 2018 Sdílet Vloženo 19. Duben 2018 Souhlas @havrosh , @BirK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.