Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 1 rok později...
Vloženo

Stala se mi taková věc. Na myčce jsem vypl motor, klíček nechal uvnitř a šel umýt auto. Při mytí jsem se přiblížil ke klice (dveře řidiče) a auto se zamklo - ač byl klíč ve voze, v přihrádce u řadicí páky (vůz jsem nastartoval, takže o klíčku věděl). Odemknout vůz již nešel. Je tohle standardní chování u systému Kessy? Nebo snad závada? Ani jedna varianta se mi nelíbí. 

Vloženo

Určitě závada... Já už mnohokrát nechal klíčky v autě a pak jsem se vztekal, proč to kessy zase nefunguje když jsem zamykal "pohlazením" kliky... Pak jsem zjistil, že mám klíč u DSG a po vyndání z auta se zamklo na první dobrou.

Vloženo

@froggy pokial je kluc v aute nemalo by sa zamknut,urcite to nie je standart u kessy.Na mycke nechavam kluc v aute aj z dovodu neustaleho zamykania,odomykania pri umyvani,ale po tvojej skusenosti si ho radsej strcim do vrecka,to je to najmenej.Ako si to riesil,bezal po nahradny? 

Vloženo

Naštěstí jsem si nechal v kapse mobil, protože za mytí platím NFC. Takže jsem dokázal pomocí škoda connect auto na dálku odemknout. Ale ne vždy budu mít v kapse mobil a ne vždy musím být připojený na internet... A ne vždy si budu platit za škoda connect :-/ Takže bych rád vyřešil tuto věc systémově :) 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...