Červen 6, 20214 r @Branik71 skús zájsť do Gabriela v KE v Barci. Tam mi to v septembri uznali prekvapivo veľmi rýchlo. Počas skúšobnej jazdy sa mi aj ich servisák priznal, že rieši tie isté zvuky vo svojej Fabii. A keď som mu ukázal ATI, ktoré tu koluje po internete, hneď vedel, kde má hľadať ďalšie informácie. O hodinu som mal termín na výmenu kompresora. Keď som druhýkrát prišiel niečo riešiť, servisný poradca spomenul, že už aj ten servisák má vo svojej Fabii vymenený kompresor a je konečne spokojný. A úspešne to riešil aj jeden kamarát v Prešove, len už nepamätám, či Camea alebo PO-CAR. Upraveno Červen 6, 20214 r od brrrrm
Červen 6, 20214 r V prvním řadě musíš závadu prokázat, měla by se projevit a oni by zvuk měli nahrát a poslat do ŠA. U mě to tak bylo, nahráli si i zvuk palivového čerpadla při zapnutí zapalování a kupodivu kompresor a čerpadlo po uznání ve ŠA vyměnili. Já jsem dvakrát cestu vzdal, protože bylo zrovna "ticho". Přijímací technik dělal chvíli mrtvého brouka, tak jsem se zeptal na TPI a podle VIN nic nenašel. Po mírně vzrušené výměně názorů viděl, že neustoupím a nakonec přiznal, že si se Sandenem u F3 užli své. Já myslím, že se to tady furt opakuje a stačí si přečíst diskusi tady i u F3.
Červen 6, 20214 r Moju zavadu piskajuceho kompresora mali v 2 videach stiahli si to z mojho usb a napriek tomu ma odbili ze predsa vsetko je ok a viac som s nimi nepohol
Červen 6, 20214 r @ben06 - keď s tým už bol v SNV a PP, potom do PO a KE to má na skok! ;) Patrik79 spomínal úspešné vyreklamovanie v ZA v Impe. Ja som mal pre Gabriela pripravených niekoľko videí, nemusel som použiť ani jedno! :)
Červen 6, 20214 r Nějaká předem nahraná videa a tpi není nic průkazného u konkrétního auta, závadu je třeba předvést in natura a zaznamenat do zakázky a trvat si na svém. Že ho odbyli je o lidech, ne o značce a o způsobu řešení reklamace je třeba informovat případě výrobce a žádat vyjádření. Potom lze závadu doložit i znaleckým posudkem, ale to je u soudu na dlouhé lokte.
Červen 6, 20214 r Ano samozrejme ze som to vsetko naokolo obvolal ale vsade treba prist osobne a nemam zarucene ze mi to aj opravia a ist niekde len tak 70 -90 km na jednu cestu a aby sa nabodaj po mme niekto pozeral ze co ja chcem tak to teda asi nie.Asi nemam stastie na servis...
Červen 6, 20214 r Jako nerozumím, jak jinak než osobně by jsi chtěl závadu řešit. Asi jsem už fakt starej, ale AS do 50 - 70 km mám hodně.
Červen 6, 20214 r Samozrejme ze osobne ale pridi oni sa na to pozru ak mas stastie tak ta objednaju na dalsi termin a pri samotnej oprave to nieje otazka par hodin,posledne mi sandem menili 3 dni ,takze cestuj ako blbec potom autobus vlak,a to som nove auto kupoval aj koli garantovanej zaruke 5 rokov na cokolvek ok kolesa az po strechu a zrazu nic
Červen 6, 20214 r Mě aspoň ze servisu jednou odvezli cca 15km a vrátili auto kompletně umyté a čisté. Byl jsem tam 3x plus opakovaná reklamace a 2x taky cca 3 dni bez auta, ale mám ještě další dvě... Myslím, že u jiných značek by to nebylo v zásadě jiné dle uživatelů z jejich fór.
Červen 20, 20214 r Tak taky vyměněno za Denso. Zcela bez problémů, jen jsem u servisní prohlídky nahlásil problém a ihned uznáno 👍
Červen 21, 20214 r Ja som nepochodil... Video nestaci, musi sa im to prejavit. Tak som tam ani nenechaval auto, lebo by len napisali, ze zavada sa neprejavila. O tyzden idem do Chorvatska tak uvidime, co to bude robit.
Červen 21, 20214 r Ked ti to raz bzuci tak to bude aj nadalej a prajem pevne nervy na ceste do chorvatska ak bude tak horuco ako teraz...
Červen 21, 20214 r No a prečo im to tam nepredvedieš? Ja som hodinu pred termínom v servise vyrazil na cesty, zahrial motor a vychladil interiér, čo boli u mňa hlavné podmieky na prejavenie tých zvukov a po príchode do servisu som si vyžiadal skúšobnú jazdu so servisákom.
Červen 21, 20214 r Tak to mam zase chrobaka v hlave ze ci to zase neskusit so servismi,ja mam sandem za sandem a som na tom istom sice chladi ale tie otravne cvrcky su hrozne
Červen 21, 20214 r Samozřejmě se jim závada musí projevit, já jsem do servisu vypravil dvakrát a po cestě nic. Je třeba vypozorovat za jakých podmínek to dělá, ale za současných teplot to nebude problém, kromě těch co na to nemají časový prostor.
Červen 24, 20214 r Zdravím, taky mi klimakompresor píská, pravděpodobně Sanden, nicméně teď se na FB řešít, že po výměně za Denso to někomu po 4tis km začalo pískat znovu. Má s tím někdo zkušenost ? Pokud tomu opravdu tak je, nevyplatí se mi to reklamovat.
Červen 24, 20214 r Mám vyměněný Sanden za Denso. Že by to bylo vyloženě tiché říct nemůžu, sem tam z toho nějaký zvuk vzejde, ale není to nic hrozného, rozhodně lepší než to bylo :)
Červen 24, 20214 r Mám taky už Denso cca 25.000 km a je OK. Na fb se obecně šíří a řeší jen nesmysly, pročti si forum tady a v sekci F3, kde se to řešilo taky.
Červen 24, 20214 r Osobně mohu potvrdit, že mi to vyměnili za denso a stále to píská, tak nevím no :(
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.