Publikováno Květen 26, 20187 r Pri odpojeni skrinky spolujazdca a kabelaze (osvietenie, spinac svetla, prepinac airbagu) a zapnuti zapalovania, budiky hlasia chybu airbagu aj po zapojeni kabelaze naspat. Staci len vymazanie chyb cez diagnostiku?
Květen 26, 20187 r Myslim si ze staci... Ak nebude stacit bude znovu svietit... Inak je take pravidlo, ze pri odpajani airbagu a pod. sa odpaja baterka a vtedy nesvieti po zapojeni airbag.
Květen 26, 20187 r Taky se mi to stalo z nevědomosti při demontáži sedadla spolujezdce, jde to vymazat a bude ok.
Květen 26, 20187 r Vymazat, tiez som to vcera mazal nie na mojom aute. Baterku odpajat teoreticky netreba, iba nezapinat zapalovanie
Květen 27, 20187 r Je to sice pravda, ale z bezpecnistneho hladiska odpojit baterku a pustit vystrazne smerovky, kvoli zostatkovemu napetiu. Pri skrate moze oplieskat hlavu
Listopad 24, 2024Lis 24 Svítí kontrolka airbagu, hlásí to zavada airbagu a nefunguje ani klakson. Kde mám prosím hledat chybu?
Listopad 24, 2024Lis 24 Vo volante... Skôr by som začal prv diagnostikou, osobný tip by bol na krúžok pod volantom.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.