Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Uvazujem nad vyberom inerieru pri verzii style. 

Mate prosim niekto skusenost, ako v reale vypada bezova?

Nespinia sa sedacky?

Aky interier odporucate?

Koupil jsem dobre O2 v bezovem interieru, chvilku jsem se s tim povozil a bylo to peklo...vsechno na tom bylo videt, ale nekdo, kdo nema treba deti muze byt spokojen :D.

Navic tam byla imitace dreva na palubce a to se mi uz vubec nelibilo, ale opet ma kazdy jiny vkus.

Mám béžový interiér, kožená sedadla. Z počátku problém se zabarvením sedadel,středového tunelu od jeansů. Na základě zdejších informací jsem tyto vyčistil a ošetřil pomocí přípravků Dodo. Teď bez poskvrnky,čas od času otřu vlhkým hadříkem. Tato barva interiéru je spíše pro pořádkumilovné řidiče. Děti již nevozim.

Mám béžový interiér, kožená sedadla. Z počátku problém se zabarvením sedadel,středového tunelu od jeansů. Na základě zdejších informací jsem tyto vyčistil a ošetřil pomocí přípravků Dodo. Teď bez poskvrnky,čas od času otřu vlhkým hadříkem. Tato barva interiéru je spíše pro pořádkumilovné řidiče. Děti již nevozim.

• Autor

Dakujem za postreh. 

Skusim pohladat, ten pripravok dodo. 

Poriadkumilovny som a deti nemame. Ale aj tak uvazujeme nad tym aku farbu vybrat. 

Mam bezovy latkovy v Kodiaqu a nic hrozne nepozorujem. Mame 2 male deti... Navyse s bezovym interierom je podla mna pocit v aute ovela lepsi, presvetlenejsi, opricky priestrannejsi... Porovnaval som obe verzie, bezovy jasne vyhral :) 

Béžový je opravdu elegantni, vzdušný. Za mně dobrá volba.

• 1 rok později...

Béžový látkový je super oproti čiernemu, mám ho 2 roky a je stále v pohode 30000km.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.