Publikováno Červenec 7, 20187 r Uvazujem nad vyberom inerieru pri verzii style. Mate prosim niekto skusenost, ako v reale vypada bezova? Nespinia sa sedacky? Aky interier odporucate?
Červenec 7, 20187 r Koupil jsem dobre O2 v bezovem interieru, chvilku jsem se s tim povozil a bylo to peklo...vsechno na tom bylo videt, ale nekdo, kdo nema treba deti muze byt spokojen . Navic tam byla imitace dreva na palubce a to se mi uz vubec nelibilo, ale opet ma kazdy jiny vkus.
Červenec 8, 20187 r Mám béžový interiér, kožená sedadla. Z počátku problém se zabarvením sedadel,středového tunelu od jeansů. Na základě zdejších informací jsem tyto vyčistil a ošetřil pomocí přípravků Dodo. Teď bez poskvrnky,čas od času otřu vlhkým hadříkem. Tato barva interiéru je spíše pro pořádkumilovné řidiče. Děti již nevozim.
Červenec 8, 20187 r Mám béžový interiér, kožená sedadla. Z počátku problém se zabarvením sedadel,středového tunelu od jeansů. Na základě zdejších informací jsem tyto vyčistil a ošetřil pomocí přípravků Dodo. Teď bez poskvrnky,čas od času otřu vlhkým hadříkem. Tato barva interiéru je spíše pro pořádkumilovné řidiče. Děti již nevozim.
Červenec 8, 20187 r Autor Dakujem za postreh. Skusim pohladat, ten pripravok dodo. Poriadkumilovny som a deti nemame. Ale aj tak uvazujeme nad tym aku farbu vybrat.
Červenec 8, 20187 r Mam bezovy latkovy v Kodiaqu a nic hrozne nepozorujem. Mame 2 male deti... Navyse s bezovym interierom je podla mna pocit v aute ovela lepsi, presvetlenejsi, opricky priestrannejsi... Porovnaval som obe verzie, bezovy jasne vyhral
Prosinec 17, 20195 r Béžový látkový je super oproti čiernemu, mám ho 2 roky a je stále v pohode 30000km.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.