Čestíček Kučera Vloženo 8. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2018 Ahoj, ač je tu několik podobných topicu, odpověď přímo na svou otázku jsem nenasel a tak se ptám: Mam O1, poslední predface ve výbavě s vyhrevem zadku. Sedacky bych rad vymenil za ty z Leona, krome toho že jsou mnohem hezčí, mely by být i lepší. Ty me jsou po 308tkm už dost jetý... Dočetl jsem se, ze pasovat ty leonacky budou v pohodě, nicméně všechny jsou bez vyhrevu. Chci se tedy zeptat, zda se da bez poškození vyndat vyhřívací decka z těch původních a dat do těch z leona? Sedačku jsem už měl parkrat venku a sundaval potah ze sedaku, je to ale už dlouho tak si to nepamatuju... Co se týče airbagu, asi to dam na cokolady, vzhledem k vykloktavajicim se konektorum, ale i tak by me zajimalo, zda je u leonu a octy stejny? Dekuju vam za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.