wirer Vloženo 14. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 (editace) Ak niekto zatuzi po omladeni zadnej casti auta, nepozna prekazky :) chalan dobehol zo Ziliny (215+215km), 2 burky cestou, auto z roku 2015 v edicii Red&Grey s krasnymi bielymi kolesami... A vyse 70 000km na tachometri. Ale svetla ho zaujali okamzite, v piatok nam termin nevysiel, teda dnes namontovane behom chvilky ;) Uz len zazelat stastnu cestu domov... Editováno: 14. Srpen 2018, autor: wirer 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirec.K Vloženo 14. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 (editace) Ale čisto tie svetlá sú fakt bomba A o tých prekážkach to poznám Editováno: 14. Srpen 2018, autor: Mirec.K 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 14. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 Za odborníkem holt člověk rád dojede i kousek víc, než jen za svoje humna. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 23. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2018 čerstvé fotky z Holandska priamo od majitela. len som mu musel schovat SPZ fotky od Poliaka zatiaľ nemám 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 28. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2018 tak pribyla dalši FL svetla na zelenou :-) 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 1. Září 2018 Sdílet Vloženo 1. Září 2018 tak včera proběhla výměna a kodování a už máme mezi sebou i černou black magic s FL světlama :-) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 2. Září 2018 Sdílet Vloženo 2. Září 2018 Inspirace z FB k řešení odrazky na krátké FIII https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1947317825329431&set=p.1947317825329431&type=3&theater# Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 3. Září 2018 Sdílet Vloženo 3. Září 2018 V 01.09.2018 na 12:29, kvetosm napsal: tak včera proběhla výměna a kodování a už máme mezi sebou i černou black magic s FL světlama :-) Ze bych dojel i s Pacific, at to ma uz i "tuctovka"? :D Ba ne, ja ty prachy radsi investuju do benzinu a projezdim cestou na pekny mista... Celkem me bavi, jak ted resite ty reflexni samolepky se vsi vaznosti a jak jste se nam s JanR pred lety smali, kdyz jsme to davali na nase auta. Sice ty lampy vypadaji pekne, ale kdyz uz, tak to mit fakt FullLED z fabriky a na obou stranach, takze ja si radsi jeste nejaky ten rok pockam a pak si to poridim rovnou s novym autem... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 3. Září 2018 Sdílet Vloženo 3. Září 2018 Tak tak. Měl jsem je a nakonec 2 roky a upadly. Znovu pokus ale už bylo chladno a nedržela. Proto taky nevěřím na tyhle nálepkové náhražky. A ta fotka sem dal @Martab mně jen utvrzuje, že to už je hodně nahraně kam se to sune. A někteří myslím ani nálepku dávat nebudou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. Září 2018 Sdílet Vloženo 3. Září 2018 Úplný souhlas, upřímně, nebýt té odrazky, už bych je nejspíš měl na autě, ale takto o nich už skoro ani neuvažuji... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 6. Září 2018 Sdílet Vloženo 6. Září 2018 takovy malý ,,gang" FL svetel na pred FL fabkach :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2018 Aj na vychode SK vcera montaz na biele kombi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 21. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2018 Dalsi na vychode, kratke Monte Carlo seda steel :) DRL na 10% z brzdy. O odrazke informovany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 Malinká odrazka v tom světle je jsem si u tebe všiml, nicméně asi “ne dost statečná” Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 Nebyl to spíše nějaký náhodný odraz v parabole světla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 22. Září 2018 Sdílet Vloženo 22. Září 2018 Nene žádný odraz, jen detailní zkoumání z 20cm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 22. Září 2018 Sdílet Vloženo 22. Září 2018 jj koukali jsme na to oba. A taky jsme se shodli, že nálepky odrazek nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 22. Září 2018 Sdílet Vloženo 22. Září 2018 Pššt já nic proti Mirovým nálepkám neměl Řešili jsme mou že to není uplně ideál. Uvidím kolik vydrží Lasewash mytí. Zatím drží jako přibitá a stále není vybledlá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 22. Září 2018 Sdílet Vloženo 22. Září 2018 (editace) Mytí bych ani neřešil, nalepí se třeba nové. Ale horší je chybějící homologace. Tedy poctivá STK = problém a aktivní fízl = flastr. V případě nehody se pojišťovně nepodaří prokázat žádnou souvislost, takže tam bych byl v klidu. Dopl: A že euroúředník umí: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/CS/TXT/?uri=CELEX%3A42011X1206(01) Editováno: 22. Září 2018, autor: Galaxy64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 23. Září 2018 Sdílet Vloženo 23. Září 2018 V 21. 9. 2018 na 16:05, wirer napsal: DRL na 10% z brzdy. At se nikdo nezlobi, jsem priznivcem sviticich zadnich svetel spolecne s DRL, ale pouzit pro to plochu brzdovych svetel mi prijde jako solidni hovadina. Je jedno, ze je to jen 10% svitivost. Pro neznaleho ridice vzadu to muze byt dost matouci, obzvlast za urcitych svetelnych podminek. Proc proste nerozsvitit zadni LED cecko? Spotreba nula-nula prd, zivotnost diky ledkam skoro neomezena a jeste to dobre vypada... 1 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 23. Září 2018 Sdílet Vloženo 23. Září 2018 (editace) Súhlasím, šiel som za wirerom asi 80km so zapnutými DLR na brzdách (neviem koľko %).. a na okreskách to bolo naozaj mätúce pri prechodoch z tieňa na slnko a späť, prípadne ak človek pozrel na okamih do späťáku alebo niekde po okolí a potom vrátil zrak späť pred seba. Neraz som sa strhol, že brzdí... a on nebrzdil... ale aj že nebrzdí, ale on naozaj nakoniec brzdil. Čiže tiež nie som zástanca tohto riešenia... radšej rozsvietiť to Cčko, prípadne skúsiť 10% hmlovku... Editováno: 23. Září 2018, autor: brrrrm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mics0d Vloženo 23. Září 2018 Sdílet Vloženo 23. Září 2018 @MilanHos @milanxx Odrazka tam žádná není, ale vím co myslíte :) Taky jsem se na to koukal a připadá to tak, že je to malá odrazka, ale ne. :( Stačí si auto vyfotit večer a na fotce nebude nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 23. Září 2018 Sdílet Vloženo 23. Září 2018 To zadní svícení při DLR se mi taky moc nezdá. A ty různé možnosti co může a jak svítit to jen potvrzují. A to bude útok na kódovače až se bude blížit STK a to se už mnohým blíží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 23. Září 2018 Sdílet Vloženo 23. Září 2018 @milanxx Co konkrétně se ti nezdá na zapnutých zadních světlech při předním DLR? Myslím tím samozřejmě klasicky zapnuté zadní “C” svítilnu. Ono je špatné být viděn? Nemluvě na to, že zde v ČR je stav STK značně přehodnocený, až šikanojidní oproti světovým STK. Samozřejmě pokud nějaké vůbec mají. Posledně mi na nové motorce technik hledal urputně symbol homolagace “E” snad i na držáku SPZ. To, že pod ní ležel a zkoumal výfuk a svody led baterkou, nekomentuji. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 23. Září 2018 Sdílet Vloženo 23. Září 2018 @LukášCBR, řekl bych že @milanxx měl na mysli to řešen přes sníženou svítivost brzdovek. Samotné řešení svícení zadního "Cčka" při DRL je třeba pro mě naopak nutnost a byla to první věc, kterou jsem si aktivoval, protože mě neskutečně točilo že mi svítil jen předek. Sám to nesnáším u ostatních když už pomalu za tmy svítí jen předkem a na zadek kašlou, protože jim to nepřijde ještě důležité v takových světelných podmínkách. To že jde auto se zadními zapnutými světly mnohem více vidět za jakýchkoli světelných podmínek je neoddiskutovatelné. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.