Srpen 20, 20196 r Hele Karlosi, neznas se trochu s Motosmanem tady ? By jste si mohli notovat. Motosovi, fajnsmekrovi na poradny motory a auta v praci parkrat pujcili tenhle srot a od te doby ma nad posteli misto novomanzelske fotky plakat Tesly model S a hned vedle Skoda Scala 1.0TSI. [emoji23][emoji23][emoji23]
Srpen 20, 20196 r Neser. Jsem klasický petrolhed. Nicméně dávám šanci i ostatním technologiím. A pokud to půjde, jako hlavní auto budu mít něco okolo 2.0 min. 4 válec.
Srpen 20, 20196 r před 2 hodinami, Petrrr napsal: Hele Karlosi, neznas se trochu s Motosmanem tady ? By jste si mohli notovat. Motosovi, fajnsmekrovi na poradny motory a auta v praci parkrat pujcili tenhle srot a od te doby ma nad posteli misto novomanzelske fotky plakat Tesly model S a hned vedle Skoda Scala 1.0TSI. Neznám a přesto mi to nebrání, abych věci uváděl na pravou míru. Hospodský kecy jak je to auto na hovno a že shořelo při sportovní jízdě...kecy, ty auta mají svoje kvality, jediný opravdový problém je pořizovací cena, kdyby stálo S 1Mio a E 0,5 Mio, tak tu nikdo neřeší dojezd nebo nabíjení a nějak by se zařídil, ten kdo by nemohl nabíjet, by si ho nepořídil apod. Dojezd 200km+ je dostatečný, na dálnici si pořiďme naftové koráby.
Srpen 20, 20196 r Tesla je srot ac tu elektriku jako takovou umi. vse co pisu neni z me hlavy, vse je z prevzatych clancich ze zahranici. Tesle by velmi pomohla spoluprace s nejakym tradičním vyrobcem aut, od ktere by prevzal technologie vyroby vseho krom pohonu a ona by poskytla know how ohledne pohonu baterii apod. Pak by vznikl spickovy vuz. Osobne bych radeji klidne Audi e-tron ktery sice ma o malo horsi elektrotechnologii, ale o mnoho lepsi ten zbytek. Je to jen otazka casu kdy Audi nebo jini strci celou predrazenou teslu do kapsy. A ano mas pravdu, az to auto bude stat co pises bude vse jine.
Srpen 20, 20196 r Nechci dělat hate, být za trola apod, ale k té kvalitě. Paradox je, že USA má nižší standard než Evropa, my jsme prostě zvyklí na nějakou hodnotu a kvalitu provedení, proč kdysi hodnotili Superba II v USA jako něco na úrovni BMW apod?
Srpen 21, 20196 r před 17 hodinami, beuticek napsal: Petře, já ti snad příště na sraz toho Jacka dovezu ?? To samozřejmě můžeš :-), ale abych nezapomněl. Strýc Kodyaq - 1,2mil, 20tis najeto stáří něco přes rok a hle - závada a reklamička. První měl už krátce po koupi ( vrzací madla dveří- to ale chápu, vyměnili). Nyní vstával asi 3x v noci k autu páč alarm. Myslel si nejdříve že kuna a ono hovno, po diagnostice čidlo alarmu v prdeli a při tom mu rovnou našli špatné signály svíček na 1. a 3. válci či co. A beu, není to tak, že bych měl hanit Škodu za každou cenu, to ne. Pokud si myslím, že je něco na Škodě dobré, tak i to umím přiznat.
Srpen 21, 20196 r Karlos, jo to máš pravdu, ony taky ta auta v Americe jsou kolikrát levnější než v Evropě a k přepočtu k jejich platům je to úplně jiná. A pokud si za 6-7 platů může koupit třeba Ford Mustang V8, tak tohle bych neřešil ani já.
Srpen 21, 20196 r No, o té alespoň nikde zatím nečtu, že by se přehřívala, odlupoval se lak, nebo že by by při výrobě řešili konstrukční problém 3M lepící páskou.
Srpen 21, 20196 r Pravda. Nicméně, co se týče dojezdu, dobíjení atd. tak lžou až to bolí. A tohle už udělali podruhé.https://elektrickevozy.cz/clanky/eco-rally-bohemia-2019-vyhraly-vozy-audi-e-tron-ktere-by-bez-zrusene-etapy-nedojely
Srpen 23, 20196 r Jo, to je sviňstvo. Budu číhat jestli se tím bude audi na FB chlubit a pak jim to tam vpálim.
Srpen 24, 20196 r Autor Zdar ve spolek. Co takhle vymyslet nějaký sraz, vidím to na září. Možnosti jsou zde hoši... Úterý 10Středa 18Pondělí 23Tak pište kdo jak může [emoji6] Rád vás uvidím.
Srpen 31, 20196 r Autor Tak hoši 23.9., v pondělí bude sraz. Rozhodnuto. Zapište si to bonz bloků, Stan má dost času přehodit šichtu [emoji6]
Srpen 31, 20196 r Tak opět beze mne. Směny si přehazovat nemůžu, mám je totiž pevně dané na celý rok...
Září 1, 20196 r V 31. 8. 2019 na 10:21, Clint napsal: Tak hoši 23.9., v pondělí bude sraz. Rozhodnuto. Zapište si to bonz bloků, Stan má dost času přehodit šichtu tak to sem hlavně napište 2 dny dopředu ;-) znovu a kde to bude? Upraveno Září 1, 20196 r od kokta7
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.