Joker 85 Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 V 29. 11. 2019 na 10:10, Clerfayt napsal: To se mi líbí. Chci to i na svojí OIII. Kovbojové mají zase nové hračky ?. Aspoň to je praktický ? dobře se s tím budou sundavat v Praze motorkáři, babky na přechodu a děti na nástupním ostrůvku ??. A světla jim nechají halogen ? tohle je možný snad jen v ČR. Už by je mohli aspoň naučit jezdit protože většina těch kluků jezdí jak Pepík od Chlumce na pivo. A řidičské dovednosti asi trenujou na hrací konzoli ?. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Na co by jim byly LED světla, když to každýmu druhýmu svítí do země... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 před 1 minutou, Joker 85 napsal: A světla jim nechají halogen ? tohle je možný snad jen v ČR. A k čemu LED? Stejně to ke spánku na polňačce nepotřebujou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Jinak já proti policii ČR nic nemám. Párkrát jsme si to vysvětlili a od té doby když se potkáme a jedu na moto tak se i zdravíme. Oni placackou já nohou (nikdy si myslí že to znamená že na ně jak pes chči.u ale jen slušně zdravím??. A po zadním na mě taky mavaji že se jim to líbí ?. Většina jsou normální a zbytek ignoruji. Takže bych jim ty světla přál i seřízene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Můžou být rádi,že mají OIII a ne hundaje jako u nás měšťáci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 O těch mi ani nemluv. Ty umí dávat akorát lístečky za parkování..... Tím by si měli přivydělat důchodci a městský dělat něco užitečného. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Na lístečky se vyser. Nic to neznamená. Ještě jsem na lísteček nereagoval a nic... Ať si tě ofiko pozvou, pokud mají zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Co máš proti Hyundai [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Prakticky jenom to, že je to hundaj. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Je jen levnější, vhodnější a má lepší motory, jinak nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 U nás v “horách” nafasovali onehdá ix35, jakože eSUuuuVééé a krom toho, že se to do terénu nehodí, jich jezdí aktuálně už minimum :-((. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 (editace) Dokud budu fanda Škodovky (i když mě poslední dobou sere jak naslouchá Eurosojuzu a ne zákazníkům), nesmí mi hundaj domů, ani kdyby do něj dávali osmiválec za běžnou cenu. Editováno: 3. Prosinec 2019, autor: Clerfayt 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Jsem si říkal taky a mám ho teď doma a byť ne všechno je podle mých představ, tak jsem spokojený... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Před hodinou, Clerfayt napsal: Dokud budu fanda Škodovky (i když mě poslední dobou sere jak naslouchá Eurosojuzu a ne zákazníkům), nesmí mi hundaj domů, ani kdyby do něj dávali osmiválec za běžnou cenu. Jenže stát se nemá rozhodovat podle toho, co se mu líbí nebo ne, ale podle cen. Čistě dle toho, na kolik co vychází peněz. Pokud Hyundai nabízí lepší cenu v pořízení a v následné klasické údržbě, nemá stát řešit to, co je nebo není hezčí či více cool. A zrovna třeba i30 se mi pro měšťáky líbí. Pokud to brali v těch 1.6 GDI motorech, tak jsou bez turba, můžeš jim nakládat v podstatě téměř hned a hlavně... rozvody jsou řešení přes řetěz, takže to vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Jenže to neplatí u všeho. Je to kus od kusu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 @Stringo Máš tam můj hlas ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 před 1 hodinou, Clerfayt napsal: Dokud budu fanda Škodovky (i když mě poslední dobou sere jak naslouchá Eurosojuzu a ne zákazníkům), nesmí mi hundaj domů, ani kdyby do něj dávali osmiválec za běžnou cenu. Mluvíš mi z duše, kamaráde ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Stringo také jsem odhlasoval. Píšou tam, že v únoru bude žranice. Tak to nezapomeň upřesnit.[emoji6] 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Už jsem horší než ženská. Napsal jsem Ježuchovi o elektro vozítko a mezi tím vyrobili nové.[emoji28][emoji28][emoji28][emoji28] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Kluci díky za bratránka [emoji106] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexaji Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 před 4 hodinami, Stringo napsal: Kluci, chtěl bych Vás poprosit o hlas pro mého bratrance PETRA BĚŽELA, který byl nominován v anketě ZLATÝ VOLANT 2019 v kategorii motokáry. Stačí jeden klik, bez registrace a dalších píčovin. Vzhledem k tomu, že mě baví vaše diskuze, poslal jsem hlas ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 (editace) Hlavne Gabriele Jilkove dejte taky hlas nebo jizda do vrchu BeneS https://www.zlatyvolant.cz/cena-elisky-junkove/ Editováno: 3. Prosinec 2019, autor: kokta7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2019 Motos z té elektřiny už začíná magořit [emoji23] Ty bys měl jet do Bruselu a ukázat jim, jak jsi si ten jejich zkurvenej plán elektrifikace vzal jako svazácký úkol. [emoji6] [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 4. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2019 Se mu ani nedivím když má doživotní odběr elektřiny zdarma ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2019 @motosman kupuj https://smartmania.cz/pripravte-si-54-tisic-samsung-prave-spustil-predobjednavky-ohebneho-galaxy-fold/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.