Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Před hodinou, Petrrr napsal:

Jinak to tady zkousim pres Chrom v mobilu jako curak a reknu vam, pekna picovina. Na TT to nema. Clint by s tim mel neco delat nebo jeho klub bude brzo v upadku, krach, insolvence. 

Je fajn, že i dneska v hyperkorektní době umí někdo říci názor narovinu. 
Bohužel admini s TT nepočítají, což je v dnešní době úplně mylné rozhodnutí. 

Já myslel že TT je na spoření dat . V dnešní době kdy mají všichni mimo Plačky neomezený data mi nedává smysl takže v tom bude asi ještě něco jiného ?

No, když se tu zmínila ta aktuální “doba”, tak je právě modní mít na vše aplikace. 
TT rozhodně nebyl stvořen primárně ke spoření dat, nýbrž jako zastřešení pro různá uživatelská fóra a hlavně pro PŘEHLEDNOST. 

Upraveno od LukášCBR

No, me hlavne zajima uzivatelska privetivost, coz je na nejakem prohlizeci oproti TT tragedie. U PC ok, ale v mobilu picovina. Konec skodahome v cechach ( i na Slovensku) se holt presuneme na Octavia forum. Nebo si zalozime vlastni. Bez tak uz chodim skoro jen sem. Nejaka Skoda a problemy jejich krapu me uz stejne nezajimaji. Ted ze skody stejne udelaji Dacie, kvalitou uz to udelali davno, tak to udelaji alespon uz i cenou. 

No konečně! Už mi to chybělo ???

? ? ? 

oktavii by doporučili možná v naftě, benzíny nikdo nechce....

Moje řeč ?

V reklamě na  novou Octavii básní o plně digitálním autě a zde je výsledek:

https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/zamestnanci-skody-si-stezuji-na-problemy-se-softwarem-octavie/1923685?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zamestnanci-skody-auto-si-stezuji-na-problemy-se-softwarem-octavie-116801#dop_ab_variant=0&dop_req_id=2MtYPC6LR7w-202008201122&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

Takový auto bych nebral ani zadarmo.

Upraveno od wolfspitz

„Publikovaný článek nebudeme komentovat. Nová Octavia je vůz, který našim zákazníkům nabízí nejmodernější technologie. Naše modely vylepšujeme po celou dobu jejich životního cyklu s cílem poskytnout zákazníkům spolehlivou a bezpečnou mobilitu,“ řekl ČTK mluvčí automobilky Pavel Jína.

Aneb debilci polibte si prdel. Stejně jste z Ukrajiny a nemáte nárok na názor. Však ona jim zase firma zavře pusu sto tisícovým bonusem. :) 

To je podle tý reklamy, kde z mínusů dělají plusy.

• Autor

Chlapci, v pátek 4.9. bych rád udělal nějaké setkání v Krušárně. Mluvil jsem s Beutičkem, rád by dorazil. Tak mi napište, kdo by mohl  :)

Upraveno od Clint

Já potvrzuju! ? 

Já nic 3.9 jedu do práce

na 99% bych dojel jeslti to bude v pátek....

Upraveno od kokta7

@Clint  Clinte, objednej kolena! ??

Nedorazím, dvě hospody bezprostředně po sobě nedám.

No s novou octou bys mohl ??

Nemohl, nemám dálniční 6námku a okreskama bych se tam stejně nekodrcal.

Nemůžu. Dojede tchán, aby pomohl s pergolou. 

Tak to budeme muset každý sežrat ty kolena dvě ?

• Autor

Mluvil jsem s Kozákem, přijel by a vyzvednul by prej Koktu ;) Tak i pár lidí bude dobrejch na pokec :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.