Clerfayt Vloženo 21. Březen 2020 Sdílet Vloženo 21. Březen 2020 před 2 hodinami, Clint napsal: No já opravdu ležím, nemůžu to vykašlat, beru milion prášků. Nejvíce mě štve to chrčení při výdechu. Blbě se usíná. Držím palce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Březen 2020 Sdílet Vloženo 21. Březen 2020 Hovno, Becherovka ma stop stav vyvozu, jako lecebna meducina jen pro KV. No ja jsem lezel taky, ale bez kasle. Kasel jsem mel naposled jako decko myslim. Pernamentne ockovan uranem. Vice neni treba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 21. Březen 2020 Sdílet Vloženo 21. Březen 2020 před 1 hodinou, Clerfayt napsal: Držím palce. I já držím palce. Snad to bude jen rýmička. Nejhorší je, že jsou pořád ještě chřipky a nikdo neví, co vlastně má. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 21. Březen 2020 Sdílet Vloženo 21. Březen 2020 No já jsem teď v Holandsku a ty to mají na háku prej žádnou paniku je to jen důchodová reforma. Takže Clinte buď v klidu když to dáš dožiješ důchodu.? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Březen 2020 Sdílet Vloženo 21. Březen 2020 V Itálii to taky měli na háku, jen za dnešek mají 790 mrtvých. Už to tam sváží armáda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 21. Březen 2020 Sdílet Vloženo 21. Březen 2020 Přesně. Tohle už není prdel. A kdo má starší rodiče, tak ví, o čem mluvím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 21. Březen 2020 Sdílet Vloženo 21. Březen 2020 před 6 hodinami, Clint napsal: No já opravdu ležím, nemůžu to vykašlat, beru milion prášků. Nejvíce mě štve to chrčení při výdechu. Blbě se usíná. Tak si sundej tu dokonalou roušku, co jsi čmajznul bůh ví kde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2020 Tak je to dobrý, ukázalo se, že to není Covid, ale jen obyčejný HIV [emoji1787][emoji1787][emoji1787] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Březen 2020 Sdílet Vloženo 25. Březen 2020 Jen blbni [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Březen 2020 Sdílet Vloženo 25. Březen 2020 Co si lidi nevymyslí, aby dostali něco kokovid....[emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2020 Dostal jsem do plic nějakej kortikoid na vdechovani, takový prášek a myslím že to zabírá. [emoji6] Horečky už jsou pryč, cítím se celkem dobře [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Březen 2020 Sdílet Vloženo 25. Březen 2020 Něco takového? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 25. Březen 2020 Sdílet Vloženo 25. Březen 2020 Před hodinou, Clint napsal: Dostal jsem do plic nějakej kortikoid na vdechovani, takový prášek a myslím že to zabírá. Horečky už jsou pryč, cítím se celkem dobře ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2020 Takovej prášek bilej mi doktor dal. Mám si to rozdělit na lajny a poctivě brát. Bude mi prej víc a víc dobře [emoji1787][emoji1787][emoji1787] 3 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 26. Březen 2020 Sdílet Vloženo 26. Březen 2020 Jo přepudrovat nos, jo? ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 26. Březen 2020 Sdílet Vloženo 26. Březen 2020 Chlapi, to je hrůza, skoro nikam nejezdím, už mi ten volant chybí... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2020 Já už to nevydržel a jel do Jičína a zpět. Nasadil sem ostré tempo a řezal zatáčky. Bylo mi krásně [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2020 Včera sem poprvé viděl novou oktu. Já myslivce moc nemusím, bral bych ji v liftu. A stříbrná nic moc. Problém je a bude s motory. V manuálu jen ty slabé a nevydařené. Silnější jen DSG. A DSG se jim čím dál víc nedaří, Karel ze Škodovky mě varoval. Mají s nimi čím dál více závad a omrdávají je na materiálu. Říkal určitě nebrat. Takže ono nebude asi co časem koupit. Zůstanu tedy ještě dalších deset let se svým chrochtou. Teď má asi153 tis, tak za deset let to bude kolem půl míče [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2020 Včera do Jičína sem dostal šutrem do světla. Normálně sem viděl, jak letí. Měl tak dva centimetry. No mít nové auto, tvl to bych byl na prášky. Samozřejmě dva záseky tam jsou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Březen 2020 Sdílet Vloženo 26. Březen 2020 Tak nafty se budou dělat furt.... dyt ten 2.0 TDI je furt stejnej, pro mě motor k ničemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 26. Březen 2020 Sdílet Vloženo 26. Březen 2020 Ale prd. Ten slabší by prý měl být později i s manuálem. Ale já to v budoucnu vidím na 1.5 TSI. Snad to časem vychytají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2020 Já bych bral RSO v benálu, ale manuál a otázka, jestli vůbec bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Březen 2020 Sdílet Vloženo 26. Březen 2020 (editace) Mě nové auta nelákají, filtr částic u benzínovych motoru je zlo jak u nafty..... když vypaluje nafta, tak naftový motor přijde třeba o 40% vykonu..... U Benzínu filtry vypalují průběžně,ale když jsou filtry trošku víc zanášený, chvílí trvá než auto začne mít 100% výkon.... je to fakt zlo... jediná výhoda jsou čisté koncovky vyfuku, ale to mě je nějak jedno.... Editováno: 26. Březen 2020, autor: kokta7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Březen 2020 Sdílet Vloženo 26. Březen 2020 Nejhorší je, že si to žije svým životem, kdyby alespoň na palubáku svítila při regeneraci kontrolka.. Jsem zvědavý na i30 kde se bude u 1.5 T-GDi odpojovat rovnou celá spojka ve spojení s vypnutým motorem... To bude teprve výmrd asi...Jenže co koupit, nové auto už dneska z linky bez filtru (kromě Mazdy s atmosférou) nepořídíš... Diesel po vyzkoušení benzínu už asi chtít ani nebudu, to by musel být opravdu dobrý kup od někoho známého za slušné peníze. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Březen 2020 Sdílet Vloženo 26. Březen 2020 Vsak golfa mam bez filtru, je to 2017 a ma to relativne i dobrej zvuk a i slusnej vejfuk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.