Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

To je ale na mobil ne? My chceme něco na pc

jak na PC tak i na mobily, tablety.... všechno je stejny

• 2 týdny později...

Tak co, jitrnice, jak se mate? Je to tady jak v nejake koronavirove pandemii. Mrtvo a spustlo.

Jak by, plním pokyny premiéra z Velikonočního projevu...

Já asi prodám oktávku a koupím si ponorku ??

Ja myslel prodam Octavku, koupim Hyundaje. To uz by znelo lepe. [emoji23] Ale to bys asi musel mit teploty 40+ a koronacka na plicich abys to rekl. No ja dam ted poobedni odpocinek a pak se chystam odpanit letosni cyklosezonu.

Coze Motosi? Tak ze si zacal promorovat jako spravny Prazak Prahu, teda co to placam, zbytek republiky? Praha uz je promorena dostatecne. Staci se ted podivat jak to vypada v Hornbachu apod.. Tam se to mori jedna basen. Prymula ma radost..[emoji23][emoji23][emoji23]

Si piš. Musel jsem se prodrat masou důchodců, abych koupit blbou zářivku a mohl si konečně posvítit v kuchyni.

Já jsem včera aspoň uklidil obě auta a dal textilní koberce. Zimáky za letní ale budu měnit až tak koncem měsíce, až se odvážíme k pantátovi. 

Upraveno od beuticek

ještě že mam na obou autech letní :)

No už jsem myslel že to tu zase chcíplo už jedno na co ?

já si užívám volno.

a od včera začnu jezdit do karenteny nevím do kdy protože jsem v práci ve Tří  a za rok na lodi nepotkáme co za jeden den v marketu? děkujeme sousedi ? 

Odstěhoval jesem se na zahrádku ?

DSC_0212~2.JPG

Cos to všechno vypil [emoji3] nerozumím tomu textu vůbec [emoji23]

Capitani pijou rum vole. Ale jinak breci jako vsichni pendleri, co rejzuji ojra a co uz po tydnu breceli, ze nebudou mit na chleba. Co si mysli, ze jim je ublizovano a ze to jen oni odnesou. No, kdo jednou ochutna tajemnou moc ojra ( euromilasek) uz bez nej nemuze byt, i kdyby mel skoncit na plicni ventilaci. [emoji23]
Promin kapitane, musel jsem, ac to neni cele tak uplne na tebe a v tomhle mas pravdu. Jeste lepsi jsou Prazaci ( pro Stana, nejen Ti) co utikaji do Hornbachu pro kvetinacek aby jim neco na zahradce neuteklo.

Sori Stringo nemám u sebe brýle ale Pétrs ví neb čti zákony pro ovce . 

Petře ja už  jsem tam  byl za  guldenů když se tu kuli pikle o Evropské unii .

[emoji106][emoji3]

Jojo hoho moc rumu ? s dědkem .

• Autor

Ten Hornbach je drsnej, byl jsem tam předevčírem, samozřejmě v radiačním obleku s kuklou a trojitejma rukavicema. Tak plno jsem tam snad nikdy nezažil

Nestraš, dneska tam chci jet ?

Já byl v Baumaxu a v OBI minulý týden. Masakr. Dost lidí a uvnitř frontááá....e753d686abcc4c6b617b198a2c17e859.jpg

Pán je zřejmě masochista, ani nebude kde zaparkovat.

Jezdím kolem OBI každý den do práce a parkoviště je pokaždé narvané k prasknutí.

Mne se libi zdejsi Prazaci a naplava jak kritizuji plne hobby markety a to, ze sami jsou toho pricinou uz nevidi, ze tam lezou taky. To me poser. [emoji23][emoji23][emoji23]

A parkující auta v RZ obsahují převážně "S" 

To není problém jen Prahy, co si jako vláda i lidi myslí? Otevřou jeden nebo dva hobby markety v okrese, lidi zavřený doma, tak co se asi tak stane? Já tam potřeboval taky jít, 3 týdny čekám na to, až budu moc koupit debilní posrané šroubení a pár 200mm hřebů... to je úplně normální, že lidi vyráží všichni... Jen mě sere to, že tam nejde jeden člověk jak to má být, ale vyráží si tam ve dvou nebo ve třech, to mě sralo nejvíc [emoji849]

Jo a nejvíc je fakt, že má v Plzni Hornbach 8 pokladen, ale jely jen 4, potom tam byly fronty jako kráva [emoji34]

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.