Publikováno Srpen 20, 20187 r Zdravím,hledám a nemohu najít nikde jestli někdo neměl problém s otviranim kufru tlačítkem u DSG nevim u jakého režimu by se měl kufr z auta otvírat ale zatím mě to nefunguje Neni třeba jen špatná pojistka? jeste sem se nanic nedívali,dneska sem to stihl přepsat :)
Srpen 27, 20187 r Autor Ahoj,měl sem nastartovane s P nebo i v N nebo i vyplí motor a zkoušel různé druhy mackani ale nereagovalo to. Nic méně sem nekde našel ze by to mohlo jít přes diagnostiku a v nastavení..Pomalu se k tomu dopracuji.. Nekdo něco o tom víte ?
Srpen 27, 20187 r Já dlouhodobě používám k zavírání kufru od řidiče výhradně hlasové ovládání a funguje výborně. Stačí zakřičet "Zavřít kufr" a po chvilce už manželka hlásí "Zavřeno".... Víc nepotřebuji :)
Srpen 27, 20187 r před 5 hodinami, kniknak napsal: Ahoj,měl sem nastartovane s P nebo i v N nebo i vyplí motor a zkoušel různé druhy mackani ale nereagovalo to. Nic méně sem nekde našel ze by to mohlo jít přes diagnostiku a v nastavení..Pomalu se k tomu dopracuji.. Nekdo něco o tom víte ? přes VCDS se dostaněš na jednotku kufru (6D) V "Sercurity Access" (16) dáš kód 12345 a v "Adaptation" (10) si můžeš kouknou, co jak máš nastavené ...
Leden 3, 20196 r V 20. 8. 2018 na 22:34, kniknak napsal: Zdravím,hledám a nemohu najít nikde jestli někdo neměl problém s otviranim kufru tlačítkem u DSG nevim u jakého režimu by se měl kufr z auta otvírat ale zatím mě to nefunguje Neni třeba jen špatná pojistka? jeste sem se nanic nedívali,dneska sem to stihl přepsat :) Ahoj, už to máš vyřešené?...
Březen 9, 20196 r Mám stejný problém,vše funguje až na tlačítko v interieru u ř.páky.Pročítal jsem to tady ale nikde žádné vyřešení.Přispůsobení dle vcds je ok.Vyzkoušel jsem i jiné tlačítko,taky bez výsledku.
Březen 11, 20205 r V 9. 3. 2019 na 12:46, fialamala napsal: Mám stejný problém,vše funguje až na tlačítko v interieru u ř.páky.Pročítal jsem to tady ale nikde žádné vyřešení.Přispůsobení dle vcds je ok.Vyzkoušel jsem i jiné tlačítko,taky bez výsledku. Ahoj, vyřešil si to nějak? Pokud ano podělíš se prosím? díky :)
Březen 18, 20205 r tak jsem všechny konektory odpojil profoukl nikde žádné známky oxidace, mezi tím jsem ještě vypojil baterku. složil a hle, funguje to :D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.