Cjoctavian Vloženo 21. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2018 6 hours ago, Martab said: Nějaké fotky z FB Ako tak pozeram, bateria prisla o obvodovy cierny kryt (ktory Rapid mal)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 21. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2018 @Cjoctavian.. Rapid o neho už tiež prišiel príchodom 1.0tsi.. (podobne aj F3) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2018 před 3 hodinami, Qual napsal: PUR volant ve výbavě Ambition je teda úlet :) Ale rozumím, někde se šetřit musí :) Prostě je v základní výbavě nov tempomat, lane assist, front assist, bluetooth, LED světla. A do paketů se naopak přesunul kožený volant a litá kola. Uvidíme stejně až po zveřejnění cen. Style je podle mě poskládané velmi dobře. Jestli nepodělají příplatek, může se velmi dobře stát, že bude obdobně jako do FL Fabie nejprodávanější verzí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 21. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2018 Skladba výbavy vypadá velmi rozumně, teď ještě jen jaké budou ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbek Vloženo 21. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2018 před 9 hodinami, Martab napsal: Nějaké fotky z FB Ohledně světel. "Potkávací jsou LED a dálky halogen. Pak je varianta FullLED" což je dobrá zpráva To je super pro mne idealni kombinace zaklad, potkávací LED a dálky halogen proč to neni standart u všech aut nepotřebuji FullLED. Mam akorat dotaz jak to ma udělaný naklapění jestli ručně nebo si važí zatižení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 21. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2018 @zbek To bohužel netuší, ale podle fotky interiéru to vypadá na ruční nastavování (vlevo pod volantem jde vidět nějaký ovladač). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bunicek Vloženo 21. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2018 Dneska prodejce ve Škodovce říkal, že již mají objednanou Scalu s 1.5 tsi za cca 500tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 21. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2018 Tak to asi chytrá nebude mít příští vánoce scalu ????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 21. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2018 20 minutes ago, bunicek said: Dneska prodejce ve Škodovce říkal, že již mají objednanou Scalu s 1.5 tsi za cca 500tis. Jestli to je full výbava tak asi o. K. Jinak nic moc cena no.... Čekal jsem s 1.5tsi style cca 400/430tis pak by to mělo třeba pro mě smysl jako druhý vrak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 21. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2018 Vždyť za nějakých kolem 430tos začínala Ibiza 1.5 TSI FR a to je o třídu níže, takže počítat za Scalu ve Style 1.5 TSI kolem 400tis je trochu bláhové... Současný Rapid s 1.4 TSI 92kW (pravda DSG) stál od 425 900 za Ambition a 460 900 za Style: https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&ved=2ahUKEwiFhPnewLHfAhWQk4sKHa9PAygQFjACegQICxAC&url=https%3A%2F%2Fwww.havex.cz%2F%3Fdownload%3D_%2Fskoda-cenik%2Frapid-cenik_31.1.pdf&usg=AOvVaw2UJIFeIE3wzrvJUXv6RIaQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 21. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2018 (editace) před 1 hodinou, zbek napsal: To je super pro mne idealni kombinace zaklad, potkávací LED a dálky halogen proč to neni standart u všech aut nepotřebuji FullLED. Mam akorat dotaz jak to ma udělaný naklapění jestli ručně nebo si važí zatižení Právě proto. :D Vydělává se na příplatcích, ne holobytech za cenu "již od..." Naklápění je určitě ruční. Základní LED budou oholené na kost, podobně jako dosavadní low-xenony. Editováno: 21. Prosinec 2018, autor: Twisted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 21. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2018 16 minutes ago, Martab said: Vždyť za nějakých kolem 430tos začínala Ibiza 1.5 TSI FR a to je o třídu níže, takže počítat za Scalu ve Style 1.5 TSI kolem 400tis je trochu bláhové... Současný Rapid s 1.4 TSI 92kW (pravda DSG) stál od 425 900 za Ambition a 460 900 za Style: https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&ved=2ahUKEwiFhPnewLHfAhWQk4sKHa9PAygQFjACegQICxAC&url=https%3A%2F%2Fwww.havex.cz%2F%3Fdownload%3D_%2Fskoda-cenik%2Frapid-cenik_31.1.pdf&usg=AOvVaw2UJIFeIE3wzrvJUXv6RIaQ Máš pravdu. Bude to těch cca 470/500. Tím pádem pro mě 400/430. Aspoň že tak. Docela jsem zvedavej na oficiální ceník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 21. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2018 Myslím, že zrovna low xenony 25W byly skvělým tahem od Škoda-Auto. Neskutečně to Rapida pozvedlo, o kvalitě osvětlení vozovky nemluvě. Cena mě nepřekvapuje a pokud někdo přidá pakety, vyšplhá se ještě více. Trošku škoda absence NT. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 21. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2018 Neví někdo pohotovostní hmotnost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 21. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2018 ako budu vyzerat radia v lacnejsich prevedeniach ? len mensi display ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 21. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2018 Podľa FB asi takto.. čiže otočné čudlíky.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 21. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2018 tie cudliky su ako past na oko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 21. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2018 4 hours ago, Joker 85 said: Neví někdo pohotovostní hmotnost? podle motorizace a vybavy od 1240 do 1503. Je zapocitana hmotnost ridice 75kg. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbek Vloženo 22. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2018 Hmotnost podobna jako Octavka , čekal jsem že to vic okostí . Octavka 4 se stane pro spousu lidi nedostupnou tak přejdou na Scala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 22. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2018 brrrm: diky za info ... cakal by som vacsiu hruzu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 22. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2018 Tak ak je 500k za plnku tak asi ide karoq na bazos :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbek Vloženo 22. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2018 Neni to škoda ? karoq je snad o třidu výš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 22. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2018 před 1 hodinou, velkepeni napsal: Tak ak je 500k za plnku tak asi ide karoq na bazos :P Srovnavat Karoq a Scalu? ? Vzdyt to jdou auta urcena uplne jinemu okruhu zakazniku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 22. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2018 3 hours ago, zbek said: Hmotnost podobna jako Octavka , čekal jsem že to vic okostí . Octavka 4 se stane pro spousu lidi nedostupnou tak přejdou na Scalu Tak já osobně budu potřebovat nové auto pro mladou což by Scala připadala v úvahu. Octavia je pro ni zbytečně velká, rapid je malej a Fabie taky, a motor 1.0tsi se mi nelíbí už jen kvůli poměru spotřeba výkon. Každopádně 1.0tsi je pro mě nesmysl do jakéhokoliv auta co je větší než Fabie. A trend jako karoq u mě pochopení fakt nenašel takže Scala s 1.5tsi je za mě pro ženskou co jezdí 10/15tis rok jako zajímavé auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrazem Vloženo 22. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2018 Za mně je to dost předražené,prostě neví co by za to chtěli.Tak počítá se a ví se že se stejně nových aut prodává jako flotilky či firemní auta.Obyčejných lidí si jí moc nekoupí,za ty prachy si koupí něco jiného,cenově jim přijatelnějšího a možná i lépe vybavené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.