Jan R. Vloženo 20. leden 2019 Sdílet Vloženo 20. leden 2019 Ceník a po slevách - jasný, ale Auris je za ceníkovou cenu, Leon x-desítek sleva. No hlavně jít teď objednat Scalu, při minulém velkooběru aut, nebo sleva známého, těžko někde dají víc jak desítku.. Já měl na Fabii 8% při keši, auto na trhu 9 měsíců, ale měl jsem známé. Displej ve výšce rozkroku měla O1, F1 i Superb1, třeba ve F3 se mi ten Swing daleko více líbí, prostě tam padne do palubky a ne jako v i30 a mercedech nahoře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. leden 2019 Sdílet Vloženo 20. leden 2019 Kdo chce, už si umí virtuálně prohlídnout verzi Active :-) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 20. leden 2019 Sdílet Vloženo 20. leden 2019 No fakt...a já myslel, že Active ani nebude. My tady řešíme autoklimu a někde nemají klimu v základu vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. leden 2019 Sdílet Vloženo 20. leden 2019 Co by ještě z toho mohli vyhodit - klimu ne, tu má už i F3 FL Active, menší jak 16''prý nemají být Světlomety obyč.H4, bez chromu uvnitř, bez tempomatu, Bluetooth, bez svět.assistenta, bez JumboBoxu, bez MaxiDotu a vzadu bubny a dají 349tis, ale až příští rok jako u Karoqu. Uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. leden 2019 Sdílet Vloženo 20. leden 2019 před 2 minutami, Twisted napsal: No fakt...a já myslel, že Active ani nebude. My tady řešíme autoklimu a někde nemají klimu v základu vůbec. V nižší střední třídě? Který model? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 20. leden 2019 Sdílet Vloženo 20. leden 2019 @Jan R. nene, mám na mysli Scalu v Německu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. leden 2019 Sdílet Vloženo 20. leden 2019 JJ. No, ale třeba Golf VII měl už při uvedení na český trh 2012 AutoAC dvouzónovou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. leden 2019 Sdílet Vloženo 20. leden 2019 (editace) Scala a Golf konkurenti - cenou bude o mnoho výše, ale také technikou mild-hybrid z Audi,...). Konkurovat si nemůžou, cílová skupina bude jiná. Možná, jestli fakt postaví tu levnější verzi Golfy, pak to k sobě půjde. http://www.auto.cz/volkswagen-golf-osme-generace-odhazuje-kamuflaz-opet-spis-evoluci-127096 Editováno: 20. leden 2019, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 (editace) @Jan R. Já teda nevím kde hledáš ty ceny, ale ať se dívám k Toyotě jak chci, tak tam Auris s touto výbavou není. Když se podívám na cenník: https://pdf.sites.toyota.cz/cenik_auris.pdf tak základ je za nějakých 458tis a k spokojenosti mi tam chybí tempomat, ALU a vyhřívaná sedadla. To řeší ten paket Paket TREND za 50tis. Tedy celkem za 508tis za 1.6 atmosféru a chybí LED/Xeon To co se blíží té cenně co jsi spomínal je akce "výprodej skladu", která je však ještě podmíněna výkupem stávajícího vozu: po doplnění zmíněného paketu jsme na 483tis. pardon, on už je v základu Pravda je, že pokud se budeme bavit o těchto akčních výbavách, tak už je lepší jít do Active s paketem Trend+ za 453 nebo do Selection za 468tis. A ať nejsem jen zaujatý proti jedné značce, pokud chci to samé u LEONu, tak v 1.0 TSI 85kW je to Style + Technology za nějakých 509tis https://konfigurator.seat.cz/cc-cz/cs_CZ_SEAT/pdf/configuration?fab=S&modell=5F12JX19&farbe=9550&polster=CE&mehraus=P34@WAS@PFB@PML@ZB4@PSP@PW1@PK2@YW8@PXX@PCO@PCI&accessories=&productId=webCalcCreditPackage&category=&productProperties={"parameters"%3A[]}&dealerData={"dealer"%3A""%2C"dealerNum"%3A""%2C"salesperson"%3A""%2C"salespersonEmail"%3A""} Pokud se podívám na Scalu a dám tam stejné požadavky (tempomat, auto AC, ALU, multifunkční volant, 4 okna v elektrice, zadní parkovací senzory, bederní opěrka vpředu, BT, LED nebo Xeon), vychází mi něco takovéhoto: http://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/140306683 Popřípadě pokud bych stejně jaku u Aurise nehleděl na co nejnižší cenu, ale na výhodnost nabídky, tak v podstatě Style v "základu" za 450tis to splňuje a stále je to cena nižší než ten Auris v akční výbavě k ukončení modelu a s dalšími zvýhodněními. Ano, jsou tam rozdíly v výbavách, něco má navíc jeden, něco druhý, ale to pak bude rozhodovat a výhodnosti dané nabídky pro daného zákazníka (každý má jiné požadavky). Opakuji to znovu, neříkám, že je Scala cenově nějak výhodná a už vůbec né tak dobrá nabídka jako byl Rapid. Ale nemyslím si, že by v rámci konkurence byla ta cena nějak extrémně přestřelená k přihlédunutí k tomu, že je to nový model a ceníková cena. Editováno: 21. leden 2019, autor: Martab 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 To jsem myslel Active Trend s paketem + v ceně za HB 432tis. Pro všechny soukromníky jsou akční ceny, za normálním v ceníku nakupují firmy. Ano při protiúčtu, kdo ho ale nemá kompenzuje to litá zimní kola, která stejně musí člověk koupi nebo plecháče. Nový model - což je u škodovky průser viz. F3 i Kodiaqy, Superby3 taky toho řešili dost, takový testovací jezdec. No uvidí se za 2,3 měsíce, aby těch Rapidů lidé neobjednávali tolik, že by je zase dováželi jako Yetiho. :D Bych to už více nepitval, každý ať si koupí co chce :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 vela ludi place na forach, a v diskusiach ake su ine znacky lacnejsie a nakoniec nic pravda. scala podla mna nema konkurenciu. ako nechvalim to do nebies ale skoda sa podla mna podarilo vychytat take male miesto, kde niet velmi z coho vyberat. focus a cely ford je na upadku, mazda je inde s cenou, golf prenane predrazeny, rapid je mensi. ako trosku anpr litrik euracov mohli dat nizsiu cenu a bol by to best buy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 (editace) Ještě nějaké fotky Scaly z vídeňského autosalonu. Naživo to až taková bomba není, ale třeba oproti Rapidu Spaceback je opravdu rozhodně hezčí (alespoň pro mne, ovšem každý máme jiný vkus) A co jsem zde zatím postřehl tak nejlépe se asi chválí a kritizuje, aniž to auto dotyčný na vlastní oči vůbec viděl... Editováno: 21. leden 2019, autor: stanmar úprava textu 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 Za mě osobně zepředu skvělé. Bohužel zadní část se mi nelíbí, ale zvyknu si. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qual Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 Všimli jste si, že ostřikovače světlometů jsou za příplatek? Podle mě bude v Bi-LED světlech nějaká kulišárna s nižší svítivostí, ale nikde se tím samozřejmě nechlubí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 Ani Fábia nemusí mít u BiLED ostřikovače, jsou tam v podstatě "navíc" a ta rozhodně necvítí špatně. Stejně tak třeba Ceed nebo Sportage nemají ostřikovače s LED. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 LEDky podle mě nemají ostřiky povinně. A teda už by se mohlo tady trochu krotit nebo se v těch slzách utopíme všichni. Jako porovnávat výběhový model + extra slevy + další slevy s modelem kterej ještě nevyjel z fabriky je trochu ujetý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 Xenon - 35 W a 2000lm - ostřikovačeLed - nad 25 W - ostřikovačeNorma, která to upravuje je zdeEHK č.48 a EHK č.98 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 Takže v tomhle to bude stejný jak u Rapida. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 To sice ano, ale svítivost 35W xeonů a 25W LED je dost odlišná. Navíc záleží na použité optice a dalších, takže jen z toho že to nemá ostřikovač se nedá přímo posuzovat jak to bude svítit... @LukášCBR Je tam prosím i od kdy musí být automatická nivelace? Popřípadě nevíš? Zkoušel jsem teda hledat, ale nevyznám se v tom :( Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 No otom žádná, že to tím pádem nemusí hned svítit špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qual Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 Trochu jsem prolítnul ten předpis a je tam: Citovat Potkávací světlomety se zdrojem světla nebo LED modulem (moduly), vytvářejícím(i) hlavní potkávací světlo a majícím(i) celkový skutečný světelný tok přesahující 2 000 lm, jsou přípustné pouze ve spojení s montáží zařízení pro čištění světlometů podle předpisu č. 45 (16). Takže asi jasné, ale detailně jsem to nezkoumal, třeba tam jsou i nějaké další podmínky/výjimky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 @stanmar Škodovka zadky vždycky celkem uměla, předky byly/jsou horší. (FI/II, OIII FL...) Tady si myslím, že se to srovnalo - zadek mohl být i lepší, předek taky nic moc (ochrana chodců?), ale je to jaksi čistější celek. V týhle barvě mi to připomíná současný Volvo, ale je jasný, že pokud by to stálo vedle sebe, tak to vypadat nebude. Celkově rozhodně neprotestuju (třeba tak jako u "čtyřoka" - kde nesedí ani jedna linie!) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 Octa 4očko v tmavě šedé jde, horší je zadek ty světla s mléčným efektem ( po Tesle). Ty původní 2 proužky byli hezčí za mě. Na té Scale naživo ten předek ty světla, to nemohl Kabaň podepsat :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 Tak určitě Style, ta levnější vypadá skoro jako kdysi Volvo V70 nebo bez těch odrazek k čemu to přirovnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.