Leden 13, 20205 r Ja denne stretavam tak 2-3scaly. Nie moc na 200km jazdy. Dnes som ale videl bonbonik. Ruzovu scalu manner keksiky :)
Leden 17, 20205 r Dle webu jsou v ČR 3 předváděčky a jedna skladovka, vše je daleko, čekám až bude v metropoli a omrknu. https://stock-cars.skoda-auto.com/260/cs-CZ/?vin=TMBEK6NW8L3075502 4 kusy mají dostat příští týden nějací překupníci, pošlou fotky šedá a Moon na Vegách.
Leden 18, 20205 r Takže jak u ostatních modelů je u G-TEC podlaha kufru cca ve stejné úrovni jako u běžných verzí s dvojtou podlahou v horní poloze.
Leden 18, 20205 r To je fakt málo a nejde k tomu ani tažné, dojezd nic moc. To má jen malé procento zákazníků i když cena za kilometr je zajímavá.
Leden 18, 20205 r Tak otázka je jaká je cílová skupina a jak je velká. Třeba mě by absence tažného, menší kufr (kolem 340l) nějak nepřekážejí a dojezd kolem 400km na CNG. Příplatek proti základnímu motoru není až tak strašný.
Leden 18, 20205 r Spíše parkování pod panelákem a nemožnost dát kola na kouli.Viděl bych to do firemních flotil.
Leden 18, 20205 r U nás je už ve většině podzemních CNG v pohodě a je zákaz jen LPG. Ty kola jsou otázka, ale nevěřím tomu, že je zadní výztuha nárazníku jiná než u jiných verzí. Pokud ano, tažné nainstalovat lze, legálně lze na něm vozit kola, jen se s ním nesmí tahat vozík/přívěs.
Leden 18, 20205 r Tak u nás ještě ne, 2 roky panelák po kolaudaci a nic. Teď je nějaká vyhláška, že 10% míst musí mít na to odvětrání. Jinak CNG proč ne, nebál bych se toho.
Leden 18, 20205 r Asi bude řada lidí, kterým nebude kufr na úrovni "běžné nižší střední" vadit. Jde o to, kolik to bude žrát. Jestli 66kW motor (a kolik tak asi bude mít v reálu) nebude mít spotřebu paradoxně vyšší než 1.4/1.5 CNG v Octavii. Podle toho pak bude vycházet "výhodnost".
Leden 18, 20205 r Někde si snad psal, že 4kg by mohli stačit. Asi lepší řešení než full elektro.To nemůže mít típ pádem dojezdovku ani.
Leden 18, 20205 r Jakmile budu mít vyrobenou Scalu na CNG ( do konce března ), tak budu dávat poznatky.
Leden 19, 20205 r Jinak, co se týče tankování CNG, tak mám staženou aplikaci "CNG stanice" kde mě to ukáže plničky v okolí včetně otevírací doby a ceny. Platit se dá většinou kartou, ale vyřídil jsem si CNG kartu od Inoggy a od Bonettu, je to zdarma, podepíše se smlouva a člověk může tankovat . Akceptují to většina plniček. Jednou za měsíc přijde faktura, když CNG kartu použiji, jinak se nic neplatí ikdyž bych to nevyužíval. Upraveno Leden 19, 20205 r od Skodascalacng
Leden 22, 20205 r V 17. 1. 2020 na 1:50, RDMBR napsal: Už sou někde k vidění Monte Carla? Poslal fotky z Rokycan k vidění Upraveno Leden 23, 20205 r od Jan R.
Leden 22, 20205 r Ještě mají bílou na 17”, to už tak efektní není. V Praze už by měla být předváděčka zelená a Velvet, nevím odkud jsi @RDMBR Upraveno Leden 23, 20205 r od Jan R.
Leden 22, 20205 r U té bílé to hodně shazují ty čistě černá kola (broušený lem nejde skoro vidět). Na té šedé zase ty červené sedadla, být tam černé z Dynamic tak je to TOP.
Leden 22, 20205 r Moravskoslezko :) já bych uvítal čistě černé kola a ty sedačky červené se tam bijou, to je pravda :(
Leden 22, 20205 r @RDMBR Jo, čistě černé kola by mohli být také OK, ale takto jen ten lem vypadá takový nedodělaný.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.