Jan R. Vloženo 6. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2021 Mám už i Kamiqa Graphite, je i oranžový v jeho tématu. Vypadá luxusně, světlejší než Quartz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 14. leden 2022 Sdílet Vloženo 14. leden 2022 https://zdopravy.cz/policie-objednala-dalsi-skody-scala-poprve-prozradila-kupni-cenu-100884/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. leden 2022 Sdílet Vloženo 20. leden 2022 V roce 2021 se v ČR prodalo celkel 8632 kusů Scaly, z tohoto počtu bylo 13 % tj. 1156 vozů zakoupeno soukromými uživateli. 1 1 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 20. leden 2022 Sdílet Vloženo 20. leden 2022 Tak to je hodně zajímavý, to auto nikdo nechce a přitom já si ho nemůžu vynachválit a jiný bych nechtěl. 2 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 20. leden 2022 Sdílet Vloženo 20. leden 2022 Tak nějakej náhradní díl z nich na vrakáči bude... Výbavou je skoro stejně jak sup... Oproti rapidu nebe a dudy. Akorát není tak velká. Taky se divím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 20. leden 2022 Sdílet Vloženo 20. leden 2022 Tak již plně chápu otázku servisu při první reklamaci. Jo to je vaše a né firemní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 20. leden 2022 Sdílet Vloženo 20. leden 2022 @stanmar Nedá se někde zjistit to samé o té elektrické jebce jménem Enyaq? Kdekoliv jsem se ptal, tak nejasná odpověď na jasnou otázku, asi sami vědí proč. Jinak krásné auto, ale bez normálního spalovacího motoru a ne jen pro mne nezajímavé. Omluva za OT. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 20. leden 2022 Sdílet Vloženo 20. leden 2022 Preco, 1200 je v pohode cislo. Ved k tomu cislu priratajte cisla z kamiqa a hned je jasne, ze kolko by scals mohla mat bez kamiqa. Ok, nie kazdy kto kupi kamiqa by beal scalu, ale seru si do vlastneho hniezda “identickym autom” len vyssou kasnou. A na rovinu. Mimo ceskoslovenska sa skodovky neposeru s tou klesajucou kvalitou ani nebudu. Takze 2 silne trhy, potom domovina 2 nemecko, ale ti si kupia golfa, ci ovcu, supa a rusky trh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 20. leden 2022 Sdílet Vloženo 20. leden 2022 Jak je to pokud si soukromá osoba koupí vozidlo přes financování, majitel pak je škofin s IČO, tudiž je pak výsledek zkreslen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. leden 2022 Sdílet Vloženo 20. leden 2022 Není. Berou, kdo je první majitel v TP Rč nebo Ičo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scala2021 Vloženo 20. leden 2022 Sdílet Vloženo 20. leden 2022 před 7 hodinami, vormen napsal: Tak to je hodně zajímavý, to auto nikdo nechce a přitom já si ho nemůžu vynachválit a jiný bych nechtěl. Souhlasím, myslím, že za ještě původní ceny člověk dostal slušný poměr cena/výkon. Vzhledem k cenám na trhu, tak i za aktuální ceny skladovek (což jsem ještě před pár měsíci kritizoval) Jasně, auto je postavené na jednodušší platformě z menších aut, ale na jízdě to naštěstí není moc znát, stejně tak na prostoru (kromě šířky, tam mi nějaký ten cm chybí). Něco už mám ve Škodovkach najeto z práce, takže můžu slušně porovnat se škodvackým etalonem Octávkou 2 a 3 generace a myslím, že se není za co stydět 🙂 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 Tak se dostala Scala (ABT) /140 kW už i k nám : 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 (editace) Zajímavé, hlavně tedy že to "požehnal" dovozce do DE, ikdyž DQ200/MQ250 má limit jen 250Nm a toto by mělo mít 290Nm. Editováno: 2. Únor 2022, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 To je manual nebo dsg? Dsg je fakt jen do 250Nm☹️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 Oboje DSG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 Ty dvě od ABT výše jsou manuál, tedy MQ250, ale ten má také limit 250Nm. Jestli dělali i stejnou verzi s DSG netuším. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 Převodovka by měla být jen manuální a to s 290 Nm. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 10. Květen 2022 Sdílet Vloženo 10. Květen 2022 Scala MY 2023: scala-cenik.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 10. Květen 2022 Sdílet Vloženo 10. Květen 2022 Tie bi-led myslia, že budú dve šošovky, či full led premenovali na bi-led a to je celé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 10. Květen 2022 Sdílet Vloženo 10. Květen 2022 (editace) V 6. 12. 2021 na 17:45, Jan R. napsal: Pro představu - šedá Graphite Rozmyslam o tejto farbe v Monte Carlo ....s ciernymi doplnkami to moze vypadat ozaj zaujimavo. Editováno: 10. Květen 2022, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. Květen 2022 Sdílet Vloženo 10. Květen 2022 Ano v té kombinaci to bude luxus s Vega koly. Mám jednu fotku, není vidět celá. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 10. Květen 2022 Sdílet Vloženo 10. Květen 2022 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 10. Květen 2022 Sdílet Vloženo 10. Květen 2022 (editace) Před hodinou, Jan R. napsal: Ano v té kombinaci to bude luxus s Vega koly. Mám jednu fotku, není vidět celá. Ja mam nakonfigurovanu MC presne v tejto farbe s tym sportovym podvozkom -15mm a trochu mam obavu s tych 18tok.Co som jazdil 17tky,bolo to take na hrane pre mna.Zatial mam nakonfigurovane tie skarede seriove cierne Volans/aj ked priznavam,nazivo su krajsie,ako na foto/ a objednam potom k tejto graphit farbe 17" Geneva v lesteno antrazitovom prevedeni. Editováno: 10. Květen 2022, autor: Patrik1971 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. Květen 2022 Sdílet Vloženo 10. Květen 2022 Já mám 17” a je to akorád, ty 18” bych si osobně nedal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 10. Květen 2022 Sdílet Vloženo 10. Květen 2022 (editace) před 2 hodinami, csabac napsal: Tie bi-led myslia, že budú dve šošovky, či full led premenovali na bi-led a to je celé? Bi-Led znamená, že v projektoru/čočce jsou dvě funkce. Potkávací + Dálková. Žádnou změnu mezi MR neočekávám. Světla se mění/zlepšují až s FL Editováno: 10. Květen 2022, autor: JirikHL 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.