Říjen 10, 20195 r Chlapi jen vás upravím že Kodiaq má 2 typy zadních světel ;) 1) full-led kde je vše v ledkách a má zpátečku na obou stranách (navíc svítí obrysovka i na kufru) 2) led kde blinkr je žárovkový a zpátečka je jen na levé straně (nesvítí obrysovka i na kufru)
Říjen 26, 20195 r Má karoq mr2020 led zadní ? v ceníku se píše zadní led světla, platí To i pro blinkry a couvačku, nebo ne ?
Říjen 26, 20195 r Však máš napsáno LED zadní světla což sedí když máš LED v koncových a brzdových ;) FULL LED to ale nejsou leda si je musím udělat sám :)
Říjen 28, 20195 r Blinkry zbytečnost. Zpátečku, když vidíš málo, tak možná. Nebo na co ty blinkry měnit. nevidím smysl.
Říjen 28, 20195 r Ok. Jen, že to je o tom, že to nevidíš ty. Ale co už. Budeš mít pěkné blikačky. Od určité doby bych nedal nic s Alika.
Říjen 28, 20195 r Kromě toho že je to víc vidět = bezpečnost tak i efekt je pro někoho třeba jako pro mě líbivý ;) a co se týče Alíka tak třeba vybírat hlavou a ne jen podle ceny...
Leden 28, 20205 r V 23. 1. 2019 na 15:28, cilda1 napsal: Co třeba tady, alternativa , je to určitě dražší než z Číny - https://www.kupzarovky.cz/osram-led-w16w-9213cw02b-6000k-12v-3w-w21x95d-premium-p-54457.html?utm_source=zbozi.cz&utm_medium=referral Chtěl bych bez canbusu, radši navštívím Ferdu 25. Zkoušel někdo? Uvažuji že je tam chytrý bouchnu. Popřípadě nějaký jiný na doporučení. Kromě číny- to mi fakt nesmí ani na vánoční stromeček .
Leden 28, 20205 r Já tam dal Philips Ultinon Led gen2. Bez problémů, chybu nehlásí Philipsky mají o 120 lumenů víc [emoji6]
Leden 28, 20205 r Díky. To vypadá dobře. Já si dal na ovci osram a spokojenost. Asi ty phillipsky vyzkouším .
Leden 29, 20205 r před 11 hodinami, Joker 85 napsal: Zkoušel někdo? Uvažuji že je tam chytrý bouchnu. Popřípadě nějaký jiný na doporučení. Kromě číny- to mi fakt nesmí ani na vánoční stromeček . Jenže Čína je všechno takže žádné LEDky nekupuj :D :D :D
Leden 29, 20205 r Do couvaček a blinkrů jsem dal Čínu. Samozřejmě ne úplně to nejlevnější, ale přesto výrazně levnější, než "čína" od renomovaných značek. V těchto světlech to nesvítí dlouhou dobu, takže nehrozí nějaké přehřátí, v případě nekvalitního kusu. U stále svítících světel (zadní, přední denní) bych použití čehokoliv nehomologovaného pro daný světlomet hodně zvažoval a možná ani nedal.
Únor 2, 20205 r V 29. 1. 2020 na 9:42, Bullets napsal: Jenže Čína je všechno takže žádné LEDky nekupuj :D :D :D Aha. No všechno není čína. A automobilky dost často upřednostňují výrobu dílu v evropské továrně od stejného výrobce než v číně ?? V ovcavce mám osram (vyrobený v evropě ? a spokojenost. Upraveno Únor 2, 20205 r od Joker 85
Únor 4, 20205 r Ono to zase tak horké nebude protože obal snese hodně (nejenom v tomhle případě) ;) jak říkám ty Osramy nejsou špatné do míst kde není velká činná plocha a hlavně skoro 360 stupňový pohled do reflektoru :(
Březen 28, 20205 r V 12. 10. 2018 na 8:09, BirK napsal: Vypadá to, že svítí dost, škoda že jsi neudělal srovnání s žárovkou, než jsi ji vyměnil. Fotka, jak vypadá osvětlená zem při použití LED couvačky (vlevo) a klasické žárovky (vpravo).
Březen 29, 20205 r ahoj, nemáte někdo tip, kde koupit v českém e-shopu ledky na Karoqa do blinkrů a zpátečky? Jsou tu odkazy na Čínu, ale z ní to v téhle době nedojde a já bych si rád udělal aspoň malou radost. Ta nabídka žárovek je strašně široká a já se v tom nevyznám. Nejradši bych nějaké canbusem, ať ještě nemusím řešit kódování. Díky moc za pomoc
Březen 29, 20205 r já je na Ali objednal 20.3. (Katur shop) a dle trackingu co je na Ali, ještě z Číny neodletěly (koukal jsem dnes - 9 dní), tak jsem zvědav kdy dorazí.
Duben 1, 20205 r Ahoj, lze objednat i u nás, ale dráž. Couvačky: https://www.zitra-doma.cz/7455-t15-led-w16w-canbus-couvacky-zarovka-12v.html Blinkry: http://www.rafservis.cz/zbozi/show/464/led_zarovka_12v-24v_patice_t15_21x2835_smd_led_canbus_oranz Vnitřní osvětlení, buď patice T10, nebo sulfit, obojí s canbusem, pozor na velikost ve stropním osvětlení: https://www.svetzarovek.eu/k-491/led-zarovky/automobily-a-kamiony/&lastpr=/?pr=1&par=3231;102,&fid=27&last=&lastp=#par Vše mám v autě, funguje a svítí výborně.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.