Bullets Vloženo 10. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2019 Chlapi jen vás upravím že Kodiaq má 2 typy zadních světel ;) 1) full-led kde je vše v ledkách a má zpátečku na obou stranách (navíc svítí obrysovka i na kufru) 2) led kde blinkr je žárovkový a zpátečka je jen na levé straně (nesvítí obrysovka i na kufru) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 10. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2019 @BulletsDík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bumbisek Vloženo 26. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2019 Má karoq mr2020 led zadní ? v ceníku se píše zadní led světla, platí To i pro blinkry a couvačku, nebo ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
REALista Vloženo 26. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2019 Neplatí, je to stejný jako u MR2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bumbisek Vloženo 26. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2019 co znamená teda tohle ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 26. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2019 Však máš napsáno LED zadní světla což sedí když máš LED v koncových a brzdových ;) FULL LED to ale nejsou leda si je musím udělat sám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bumbisek Vloženo 26. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2019 Děkuji ? takže blinkry a zpátečku kdyžtak dokoupit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 28. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2019 Blinkry zbytečnost. Zpátečku, když vidíš málo, tak možná. Nebo na co ty blinkry měnit. nevidím smysl. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
REALista Vloženo 28. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2019 Líp to vypadá a jsou i líp vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 28. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2019 Ok. Jen, že to je o tom, že to nevidíš ty. Ale co už. Budeš mít pěkné blikačky. Od určité doby bych nedal nic s Alika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 28. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2019 Kromě toho že je to víc vidět = bezpečnost tak i efekt je pro někoho třeba jako pro mě líbivý ;) a co se týče Alíka tak třeba vybírat hlavou a ne jen podle ceny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 V 23. 1. 2019 na 15:28, cilda1 napsal: Co třeba tady, alternativa , je to určitě dražší než z Číny - https://www.kupzarovky.cz/osram-led-w16w-9213cw02b-6000k-12v-3w-w21x95d-premium-p-54457.html?utm_source=zbozi.cz&utm_medium=referral Chtěl bych bez canbusu, radši navštívím Ferdu 25. Zkoušel někdo? Uvažuji že je tam chytrý bouchnu. Popřípadě nějaký jiný na doporučení. Kromě číny- to mi fakt nesmí ani na vánoční stromeček . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 Já tam dal Philips Ultinon Led gen2. Bez problémů, chybu nehlásí Philipsky mají o 120 lumenů víc [emoji6] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 Díky. To vypadá dobře. Já si dal na ovci osram a spokojenost. Asi ty phillipsky vyzkouším . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 29. leden 2020 Sdílet Vloženo 29. leden 2020 před 11 hodinami, Joker 85 napsal: Zkoušel někdo? Uvažuji že je tam chytrý bouchnu. Popřípadě nějaký jiný na doporučení. Kromě číny- to mi fakt nesmí ani na vánoční stromeček . Jenže Čína je všechno takže žádné LEDky nekupuj :D :D :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 29. leden 2020 Sdílet Vloženo 29. leden 2020 Do couvaček a blinkrů jsem dal Čínu. Samozřejmě ne úplně to nejlevnější, ale přesto výrazně levnější, než "čína" od renomovaných značek. V těchto světlech to nesvítí dlouhou dobu, takže nehrozí nějaké přehřátí, v případě nekvalitního kusu. U stále svítících světel (zadní, přední denní) bych použití čehokoliv nehomologovaného pro daný světlomet hodně zvažoval a možná ani nedal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 2. Únor 2020 Sdílet Vloženo 2. Únor 2020 (editace) V 29. 1. 2020 na 9:42, Bullets napsal: Jenže Čína je všechno takže žádné LEDky nekupuj :D :D :D Aha. No všechno není čína. A automobilky dost často upřednostňují výrobu dílu v evropské továrně od stejného výrobce než v číně ?? V ovcavce mám osram (vyrobený v evropě ? a spokojenost. Editováno: 2. Únor 2020, autor: Joker 85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 4. Únor 2020 Sdílet Vloženo 4. Únor 2020 Ono to zase tak horké nebude protože obal snese hodně (nejenom v tomhle případě) ;) jak říkám ty Osramy nejsou špatné do míst kde není velká činná plocha a hlavně skoro 360 stupňový pohled do reflektoru :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marhor Vloženo 28. Březen 2020 Sdílet Vloženo 28. Březen 2020 V 12. 10. 2018 na 8:09, BirK napsal: Vypadá to, že svítí dost, škoda že jsi neudělal srovnání s žárovkou, než jsi ji vyměnil. Fotka, jak vypadá osvětlená zem při použití LED couvačky (vlevo) a klasické žárovky (vpravo). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelB1011 Vloženo 29. Březen 2020 Sdílet Vloženo 29. Březen 2020 ahoj, nemáte někdo tip, kde koupit v českém e-shopu ledky na Karoqa do blinkrů a zpátečky? Jsou tu odkazy na Čínu, ale z ní to v téhle době nedojde a já bych si rád udělal aspoň malou radost. Ta nabídka žárovek je strašně široká a já se v tom nevyznám. Nejradši bych nějaké canbusem, ať ještě nemusím řešit kódování. Díky moc za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marhor Vloženo 29. Březen 2020 Sdílet Vloženo 29. Březen 2020 Žárovky jsem objednal na aliexpressu 16.3., dorazily 26.3.2020. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelB1011 Vloženo 29. Březen 2020 Sdílet Vloženo 29. Březen 2020 díky za čerstvé info, tak to asi zkusím taky z číny a uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BoBo88 Vloženo 29. Březen 2020 Sdílet Vloženo 29. Březen 2020 já je na Ali objednal 20.3. (Katur shop) a dle trackingu co je na Ali, ještě z Číny neodletěly (koukal jsem dnes - 9 dní), tak jsem zvědav kdy dorazí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.P.61 Vloženo 1. Duben 2020 Sdílet Vloženo 1. Duben 2020 Ahoj, lze objednat i u nás, ale dráž. Couvačky: https://www.zitra-doma.cz/7455-t15-led-w16w-canbus-couvacky-zarovka-12v.html Blinkry: http://www.rafservis.cz/zbozi/show/464/led_zarovka_12v-24v_patice_t15_21x2835_smd_led_canbus_oranz Vnitřní osvětlení, buď patice T10, nebo sulfit, obojí s canbusem, pozor na velikost ve stropním osvětlení: https://www.svetzarovek.eu/k-491/led-zarovky/automobily-a-kamiony/&lastpr=/?pr=1&par=3231;102,&fid=27&last=&lastp=#par Vše mám v autě, funguje a svítí výborně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelB1011 Vloženo 6. Duben 2020 Sdílet Vloženo 6. Duben 2020 Děkuji za radu, objednal jsem z ČR, tak snad bude vše ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.