Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Chtěl bych se zeptat, jak jo to s roztečí disků na OI a OII? Je to tak, že Octavie I má 5x100 a OctavieII má stejně jako Superb či Passat 5x112?

Mám OI a uvažoval jsem o 17" discích z Octavie II RS, takže mám asi smůlu, co?

Díky předem.

Vloženo
Chtěl bych se zeptat, jak jo to s roztečí disků na OI a OII? Je to tak, že Octavie I má 5x100 a OctavieII má stejně jako Superb či Passat 5x112?

Mám OI a uvažoval jsem o 17" discích z Octavie II RS, takže mám asi smůlu, co?

Díky předem.

je to jak rikas - smolik :) :) :)

Vloženo

nemas smulu... staci podlozky pro zmenu roztece. Uz jsem videl na Octe I 18" alu z nove RS a podlozkama pro zmenu roztece.. maji vysoke ET, takze i s podlozkou se tam v pohode vejdou

Vloženo
nemas smulu... staci podlozky pro zmenu roztece. Uz jsem videl na Octe I 18" alu z nove RS a podlozkama pro zmenu roztece.. maji vysoke ET, takze i s podlozkou se tam v pohode vejdou

Tušíš, jestli je to dovolená úprava, tedy, jestli s tím projdu na STK? Není to nebezpečný?

Vloženo

v Cechach neni povoleny vubec nic... ty podlozky budou mit maximalane TUV kdyz koupis znackovy. Na stk das stavajici kola nebo zimaky... pokud je chces, je to jedina moznost a nic jinyho bych neresil

Vloženo
Cus shanim plechy na zimu kolik se tak pohybujou jety? Nemate nekdo levne zbytecnou sadu? :D Octavia 1 (15-ky)

hledej šmudlo malá nápověda bazar tady, na tuning-foru a nebo annonce ;)

Vloženo
Cus shanim plechy na zimu kolik se tak pohybujou jety? Nemate nekdo levne zbytecnou sadu? :D Octavia 1 (15-ky)

přidal bych vrakáč ;)

Vloženo

přidal bych vrakáč ;)

jéé na ten jsem zapoměl, ještě, že je tu Pája :D;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...