Peťas-RS Vloženo 29. Říjen 2018 Vloženo 29. Říjen 2018 Čaute, potřeboval bych poradit od vás co už s tím máte nějakou zkušenost , a to s výměnou kufrových dvěří na sedanu OII face. Jdou použít na OII face dveře z předfaceliftového modelu ? Jsou tam nějaké rozdíly kvůli kterým by to byl problém je tam nasadil , nebo by se muselo něco víc upravovat ? Ptám se protože jsem sehnal předface dveře v laku , takže by se asi nemuseli lakovat . Mám dveře bez zadního stěrače a ty co bych mohl koupit jsou i s tímto stěračem , co by se muselo vyměnit nebo doinstalovat pro zprovoznění toho stěrače aby byl funkční ? Teď jsem si ještě všiml, že FL má dva ty gumové husí krky v obou horních rozich dveří, a předface jen na levé straně jeden. Co v tom jde za dráty navíc u FL? Díky předem moc za rady, docela na to pospíchám aby mi je někdo neodvezl přede mnou Citovat
Peťas-RS Vloženo 29. Říjen 2018 Autor Vloženo 29. Říjen 2018 (editace) Hele, já jsem si nenastavil žádnou jinou, prostě to v této velikosti takto automaticky naběhlo. Takže tak asi no. Editováno: 29. Říjen 2018, autor: Peťas-RS Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.